Φ bigbarish Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 bence buranın elektiriği kaçak yakalandığı içinde elektriği kesmişler galiba Alıntı
Φ blackcat Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 YAKAMADIM WALLA ÇOK UĞRAŞTIM OLMADI Alıntı
Φ belalım Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yanıyor bı kerem hayır ben de görmedi ya Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 hayır ben de görmedi ya tedaşı aramak lazım hoşgeldın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Nasıl yanmıyor yanıyorrr Ama beyaz ışık veriyor buuu .... Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 fotokopiyle çoğaltıp her odaya bitane asmak lazım bundan elektrik kesilince işe yarar Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 bende yandı ama kısa bir süre herkezinki gibi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 fotokopiyle çoğaltıp her odaya bitane asmak lazım bundanelektrik kesilince işe yarar Alıntı
Φ Lost_95_ Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 BU AMPUL BOZUK GALİBA KARDEŞ YANMIYOKİ Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 BU AMPUL BOZUK GALİBA KARDEŞ YANMIYOKİ bıara değiştiririm hoşgeldın yenısın sanırım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.