Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2012 12 yıl Hahaha ama bunu yaparsanız anlarlar bu sefer daha komık olmaz mı
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2012 12 yıl Emeğine sağlık kardeş. Programın linkini atmanı rica edeceğim
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2012 12 yıl link at abicim haydi haydii , begeni kazanim saniyede haydi abicim at su linki de begenim artsin =D tessekkurler
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2013 12 yıl Kardeşim çok acil banada lazım. Bi tanıtımım var.Link atarsanız çok sevinirim...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2013 12 yıl merhaba sitemin facebook sayfasının beğenisini arttırmak istiyorum programı gönderirmisiniz? Bu konuda da oldukça acemi oldugumu söyleyebilirim biraz anlatırsanız memnun olurum. Ve tarif ettiğiniz ayarlar kendi profil sayfamda görünüyor ama sitemin facebook sayfasında reklamlar diye bir bölüm var ayarlar çıkmıyor. Yani kendi profil sayfam üzerinde bir sayfa açtım ordan yönetiyorum. anlayabildiniz mi bilemiyorum.
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2013 12 yıl Arkadaşım Banada Hemen yollarmısın çok acil sırf bunun için sayfaya üye oldum Çokkk Acillllllllll
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.