Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 12 yıl Merhaba hala bu sistem geçerli mi bilmiyorum ama bende link istesem
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2013 12 yıl paylasim icin tesekkurler, programin linkini paylasabilir misiniz?
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2013 12 yıl hehe halen facebookta bu likelerle ugrasiliyormu ) ben facebooku sadece oyun sayfasi olarak goruyorum hic birzamanda anlayamadim gitti acikcasi 7-8 yasindakilerin facebook hesabi var ) Facebook hangi takimi tutuyor buda benim sorum olsun
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2013 12 yıl inanmayanlar için gösteri yapılır eklemeden önce özel msj linki bende alabilirmiyim....
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2013 12 yıl Linki yollayabilirmisin dostum. Bide detaylı anlatırsan cok sevinirim.Eline saglık..
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2013 12 yıl inanmayanlar için gösteri yapılır eklemeden önce özel msj Linkini atarmısın ? programın
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2013 12 yıl Arkadaşım dediğin gibi çalışıyorsa çokk iyi.. Linki alabilir miyim? Kendi kendime çok uğraştım kafayı yiycem yakında Emeğine sağlık..
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2013 12 yıl Yazar Evet Arkadaşlar biraz araştırmadan sonra Facebookda yayınladığınız durum güncellemeleri resimler oyunlar . . . bu sayıyı katlayabilirsiniz Şimdilik Bu Linkle İdare Edebilirsiniz Beğeni yapıyor ama az beğeni yapıyor http://autolikema.tk/
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2013 12 yıl inanmayanlar için gösteri yapılır eklemeden önce özel msj hocam bana da linki maille gönderir misin sana zahmet? Tşk...
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2013 12 yıl Bu konuda tam detaylı bir açıklama ve link istiyorum inşallah olacaktır.. başarılar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.