Zıplanacak içerik

Facebook Beğeni Arttırma ve Sayfa Hayranı Arttırma Yüzde 100 Çalışıyor

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Popüler Başlık

Evet Arkadaşlar biraz araştırmadan sonra Facebookda yayınladığınız durum güncellemeleri resimler oyunlar

artık ne yayınlarsanız bunların liked oranını arttırmanın yolunu buldum program kendime aittir...

Ayrıca Facebookda

açmış oldugunuz sayfanın üyelerini dakikalar içinde binlerce kişiye beğendirebilirsiniz ve popüler bir sayfaya

sahip olabilirsiniz...

Detaylı anlatmayacağım çünkü hiçbir yorum yapmadan çalıp programı kullanan arkadaşlarımız çok bu yüzden

üstü kapalı anlatıcam detaylı bilgi almak isteyen yorum yapsın...

İlk Önce Bu sayfaya girip Abonelikleri aç diyoruz Sayfaya Gitmek İçin Tıklayınız

Aboneliği Aç dediğimizde

abone-ayarlari.jpg

bütün hepsini açın bildirimleri herkez Yapın resimde gördüğünüz gibi

Sonra Programımızı Çalıştırıyoruz... Aşağıdaki linki sadece ben beğendim Dance music olarak programı

çalıştırdıkdan sonraki halini göreceğiz.

Kopyaladıgımız saat kısmındaki sayıları işte buraya yapıştırıyoruz ve submit kısmına tıklıyoruz

Saniyeler İçinde 589 kişi Beğendi bu sayılar artar durdurmazsanız eğer. İnanmayanlar için gözlerinizin önünde

show yapabilirim facebookda ispatlarım. Ayrıca Sayfam 560 kişiyken program sayesinde 2.178 kişi artık hergün

bu sayıyı katlayabilirsiniz

• Cevaplar 838
  • Görüntü 344,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:
  • Yazar

inanmayanlar için gösteri yapılır biggrin.png eklemeden önce özel msj

Gönderi tarihi:

atın facebookdan

kardeş programın linkini verirmsn ?
Gönderi tarihi:
  • Yazar

Gönderdim özel mesaj olarak

• 4 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Paylaşımın için teşekkür ederim. Anlatımından pek fazla birşey anlamadım ben bana programın linkini birde basitçe programdan sonra neler yapabileceğimi mail atarsan çok sevinirim ilgine şimdiden teşekkürler. [email protected]

Gönderi tarihi:

inanmayanlar için gösteri yapılır biggrin.png eklemeden önce özel msj

çok güzel bir bilgi . bakalım deneyip görücez..
Gönderi tarihi:

Bana da programın linkini gönderebilir misin rica etsem şimdiden teşekkürler smile.png

Gönderi tarihi:

S.a Kardes programin linkini verirmisin? Azerbaycanda boyle bi sey yok ilk defadir senden duydum:D OM atarsan sevinirim.

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Aarkadaşlar başlığı açan arkadaş foruma çok sık uğramıyor bu nedenle bir süre beklemeniz gerekiyor. Eminim geldiğinde hepinize cevap verecektir...

Saygılar :)

Usta linki sen atsan :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.