Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 13 yıl Basliga sigmadi ; ekliyorum ayni zamanda da ayni cizgi uzerinden iki kere gecilmicek ?
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 13 yıl Önce köşeli bir U harfi çizerim. Sonra yatay kenarının üzerine bir ayna koyarım. Böylece H harfi çizilmiş olur. Ama cevabın doğruluğundan pek emin değilim. Bir de soruda düz yazıdaki H harfinden bahsediliyor değil mi?
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 13 yıl Yazar cevap super .. ama aynasiz da bi yontem var ; sadece kalem ile
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 13 yıl Bence kalemle çizme dışında hiçbir yöntem kullanmadan bu soruyu çözmek imkansız.
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 13 yıl Yazar biraz dusununce cok zekice bi yontemi oldugunu ben de 40 yil dusunsem bulamazdim
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 13 yıl Bir de aklıma bir cevap daha geldi. Yine kağıda yumuşak kurşun kalemle köşeli bir U çizerim. Kağıdı U nun yatay kenarı boyunca katlayıp bastırırım. Kağıdı açtığımda H oluşmuş olur.
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 13 yıl Admin Bir de aklıma bir cevap daha geldi. Yine kağıda yumuşak kurşun kalemle köşeli bir U çizerim. Kağıdı U nun yatay kenarı boyunca katlayıp bastırırım. Kağıdı açtığımda H oluşmuş olur. Bu gidişle sen bu işi çözeceksin... Çok yaratıcı bir düşünceydi...
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 13 yıl H'yi kalın düşünürsek etrafından dolanıyormuş gibi çizebiliriz. (Aile ortamında sordum, kardeşim buldu.)
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 13 yıl Yazar ewt cevap buydu tebrikler kardesine ... alternatif cozumlerinden dolayi ayrica tebrik ederim ..
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2015 10 yıl Bir ust cizgi aticaz sonra ust cizginin ustunden gecerek ortasınini buluk birlesik yan çizgi atiyoruzsonra birlesik ust cizgi atiyoruz bece bogle sizce nasil
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.