Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

taksi hizmeti  

5 üye oy verdi

1. 1. taksi hizmetinden memnunmusunuz

• evet
      2
    • hayır
      1
    • bazen
      2
    • hiç değilim
      0

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

evet bende taksiciyim,onun için bu forumda arkadaşların taksicilere bakış açılarını öğrenmeye geldim.dilerim iyidir,ama değil isede bir yolunu bulup ortada buluşmayı ümid ediyorum.

Gönderi tarihi:

selam forum kullanıcıları beni üzdünüz hiç kimsenin taksi ile işi olmaz bir yorum bile yapmadınız.ha aklıma gelmişken söyliyim taksiye binipte taksici hakkında atıp tutmayın.yağmurda taksiler bizi almıyor,müşteri seçiyor diye bizim başımızı ağirtmayın.taksi bulduysanız sessizce gidiceğiniz yere gidin.

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim herkese bende takciler ile yolcuları arasında bir problem olduğunu düşünürdüm hep ama genel bakışım yanlışmış.ben taksici olarak hepinize tekrar teşekkür ederim bizden memnun olduğunuz için.saygılarımla

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

* kısa mesafe bindiğinizde demediğini bırakmıyolar.

* trafik sıkışıksa abla benim acil bilmemnereye gitmemlazım deyip apartopar seni postalayıp

siz indikten 30 saniye sonra başka müşteri alıyolar.

* merkesi bir yere giddeceksiniz mesela tren istasyonuna ama yeri bilmiyorsunuz. atlıyorsunuz taksiye 40 dk lık bir yolculuktan sonra istasyondasınız. ama bir süre sonra öğreniyorsunuz ki o istasyon sizin bindiğiniz yerin 5 dk ilerisinde sadece.

* asla bozu paraları olmuyor, ve o parayı bozdurmak için sizi koşturuyorlar ve bozdurduğunuz paradan 3 milyon fazlasını verip para üstü beklerken derin bir sükunet içinde dakikalarca üstü kalsın dmenizi bekliyorlar.

pek sık taksiye binmem. ama binince başıma gelenler bunlar. ya ben çok kara bahtlı kem talıhliyim ya da taksicilerin çoğu pek dürüst insanlar değil.

haaaa unutmadan travestilerle yol ortasında pazarlık yaptıklarını da söylemeliyim

;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.