Φ lost_dream Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Herkeze selamlar Ben de katılıyim dedim aranıza kötü etmedim inşallah öyle bir şey olduysa ardımı dönüp gitmem boşa heveslenmeyin ehuu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 yoq yoq çok ey ettin gelmekle............... Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 yoq yoq çok ey ettin gelmekle............... ya iyi ettim de niye şeytan var senin yazının sonunda öcüü made in turkey! Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Hoşgeldin.. SEn korkma yenileri eski bir karşılama geleneğimizdir bu.. bi zarar gelmes... Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Hoşgeldin.Merak etme bende yeniyim buralarda ama korkmana gerek yok çok eğlenceli bi yermiş burası Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Hoşgeldin.. SEn korkma yenileri eski bir karşılama geleneğimizdir bu.. bi zarar gelmes... Ay valla içimi rahatlattın sağol kriptex1000 iyi bundan sonra gelenlere bende yapıcam maksat gelenek sürsün Hoşbulduk bu arada çiçekte güzel kokuyormuş Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Hoşgeldin.Merak etme bende yeniyim buralarda ama korkmana gerek yok çok eğlenceli bi yermiş burası Hııı yaşıyan varmış demek ki ölüm yok sadece can yakıyor buranın şeytanlerı öylemi sağol öğrendiğim iyi oldu .... Hoşbulduk Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Ay valla içimi rahatlattın sağol kriptex1000 iyi bundan sonra gelenlere bende yapıcam maksat gelenek sürsün Öyle öyle ama sen yinede fazla umutlanma bazılarımız ciddidir... androidler gibi.. belli etmeyiz.. Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Öyle öyle ama sen yinede fazla umutlanma bazılarımız ciddidir... androidler gibi.. belli etmeyiz.. Ben en iyisi fazla sesimi çıkarmıyim kriptex1000 beni yavaştan iğneliyor Şaka bir yana cidden site muhteşemmiş yok yok Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Hoş geldin. Hoşbulcaz inşallah sen de bendensin ÇAYLAK Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Hoşgeldiniz lost_dream Sanada yeni sanal sitede başarılar diliyorum. Benim niknamede Çaylak yazmasına bakma 3.nickmayi eskittik sanalda üstad olamadık olsunnnn ama gönlümüz yükseklerde değil içimizde sevgimiz.... Sağol hoşbulduk.... Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 hosgeldin.. Hoşbulduk Ne güzel herkez beni çiçeklerle gülücüklerle karşılıyor gelenek icabı şeytan da var ama ben o şeytanı da çok sevmeye başladım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Seversin tabiii.. korku insana neler yaptırıyor... Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Seversin tabiii.. korku insana neler yaptırıyor... yakalandım okadarda göstermemeye çalışıyordum nasıl anladın kOrKmUyOrUm İşTe YaDa KoRkSaMmI Ne Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Ben bilmem.. Sen ustasın bir bildiğin olmasa böyle demezsin ben yinede dediğini yapıyim Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Beni ösleyin ablamlara gidiyorum bir süreliğine sizden ayrılıyorum gelip gitti diyceksiniz ama kader işte kendinize iyi davranın byy Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Hoşgeldin sende Hoşgeldim bende sağol çok teşekkür ederim çiçekte mis gibim kokuyor Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 hos geldin Hos gördüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.