Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 pekiiii terazi ile diş macunu arasındaki fark ne ola? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Bilmiyorum,şimdi bana teraziyi diş macunu diye yutturmasınlar.. Alıntı
Φ hawa Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 pekiiii terazi ile diş macunu arasındaki fark ne ola? biri tartar biri tartarları yok eder mi? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 biri tartar biri tartarları yok eder mi? tebrikler Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 biri tartar biri tartarları yok eder mi? Evet!! Biri tartar diğeri anti-tartar... çok fena bir espri bence arkadaşın biri yaptı dün boğuyordum kızı Alıntı
Φ hawa Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Evet!! Biri tartar diğeri anti-tartar... çok fena bir espri bence arkadaşın biri yaptı dün boğuyordum kızı eheeh katılıorum bencede oyle:) ee madem bole kötü espiriler yapıcas bitanede ben sorucam:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.