Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl 10 01 66 11 33 ? 22 50....benim olan bu soruda soru işaretli yere ne gelmeli?
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl 05 olabilirmi ? ilk basamakların toplamı ile ikinci basamakların toplamı eşit olur !!!
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar tabi istediğin zaman. cevap 05 değil. way bea hiç dikkat etmedim gerçekten de snn dediğin ibi oluyor ama değil. al sana bir ipucu: soruyu BEN yazdım soru BANA ait ve BENİM le alakalı
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl pek mantıklı bi cevabı olmadığına karar verdim ve atıyorum 55 ; benim 5 harften oluşuyor ve senin nikinin kısaltmasıda bb yani 55 diye düşünüyorum ?? doğrumudur bay bilen ?
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl 10 01 66 11 33 ? 22 50....benim olan bu soruda soru işaretli yere ne gelmeli? Dayanamadım üzgünüm.. İl plaka kodlarını kullanmışsın ve harf sıralamasında en başta olanları yazmışsın. B=balıkesir 10 a=adana 01 y=yozgat 66 b=bilecik 11(B'de ikinci şehir) i=İçel 33 l= ? e=edirne 22 n=Nevşehir 50 Şimdi soru işaretini koyduğun harf ''L''ise şehir olmadığından 00 yazarız.Yok ''I'' harfi olarak yazdıysan Isparta 32 olur.
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Dayanamadım üzgünüm.. İl plaka kodlarını kullanmışsın ve harf sıralamasında en başta olanları yazmışsın. B=balıkesir 10 a=adana 01 y=yozgat 66 b=bilecik 11(B'de ikinci şehir) i=İçel 33 l= ? e=edirne 22 n=Nevşehir 50 Şimdi soru işaretini koyduğun harf ''L''ise şehir olmadığından 00 yazarız.Yok ''I'' harfi olarak yazdıysan Isparta 32 olur. süpersinnnnnnnnnnnn
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl wallahi ölsem aklıma gelmezdi bu şekilde bir cevap olacağı , tahmin ediyorum doğrudur , yalnız bence şöle bir durum var , mantıklı olduğu sürece verilen her cevap doğru olmalı , mesela ; pazardan aldım 1 tane eve geldim 1000 tane : puzzle yada nar olabileceği gibi dimi ama bu durumda verdiğim 2 cevabında doğru olduğunu yalnızca senin düşündüğün gibi olmadığını söleyebiliriz , hehe yalnız iyi düşünmüşsün bay bilen tebrik ederim işin gücün yokmu senin yaw sanada çok teşekkürler canım arkadaşım taurus
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Teşekkürü hakeden bay bilen arkadaşım.Uğraşmış bize soru yazmış..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar yaktın yıktın yine ortalığı Taurus... soru paula ya ithafen yazılmıştı sadece o cevaplasın diye değil. ama puala nın da yanıtını kabul edebilirim zira dedği gibi tutyor yani... aslında cevap yok arkadaşlar çünkü L ile başlayan ilimiz yok Taurus u tekrar tebrik ediyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.