Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

pek mantıklı bi cevabı olmadığına karar verdim ve atıyorum 55 ; benim 5 harften oluşuyor ve senin nikinin kısaltmasıda bb yani 55 diye düşünüyorum ??

doğrumudur bay bilen ?

Gönderi tarihi:

10 01 66 11 33 ? 22 50....benim olan bu soruda soru işaretli yere ne gelmeli?

Dayanamadım üzgünüm.. :blushing:

İl plaka kodlarını kullanmışsın ve harf sıralamasında en başta olanları yazmışsın.

B=balıkesir 10

a=adana 01

y=yozgat 66

b=bilecik 11(B'de ikinci şehir)

i=İçel 33

l= ?

e=edirne 22

n=Nevşehir 50

Şimdi soru işaretini koyduğun harf ''L''ise şehir olmadığından 00 yazarız.Yok ''I'' harfi olarak yazdıysan Isparta 32 olur.

B)

Gönderi tarihi:

Dayanamadım üzgünüm.. :blushing:

İl plaka kodlarını kullanmışsın ve harf sıralamasında en başta olanları yazmışsın.

B=balıkesir 10

a=adana 01

y=yozgat 66

b=bilecik 11(B'de ikinci şehir)

i=İçel 33

l= ?

e=edirne 22

n=Nevşehir 50

Şimdi soru işaretini koyduğun harf ''L''ise şehir olmadığından 00 yazarız.Yok ''I'' harfi olarak yazdıysan Isparta 32 olur.

B)

süpersinnnnnnnnnnnn

Gönderi tarihi:

wallahi ölsem aklıma gelmezdi bu şekilde bir cevap olacağı , tahmin ediyorum doğrudur , yalnız bence şöle bir durum var , mantıklı olduğu sürece verilen her cevap doğru olmalı , mesela ; pazardan aldım 1 tane eve geldim 1000 tane : puzzle yada nar olabileceği gibi dimi ama :)

bu durumda verdiğim 2 cevabında doğru olduğunu yalnızca senin düşündüğün gibi olmadığını söleyebiliriz , hehe :stuart::)

yalnız iyi düşünmüşsün bay bilen tebrik ederim ;) işin gücün yokmu senin yaw :P

sanada çok teşekkürler canım arkadaşım taurus B)

Gönderi tarihi:

yaktın yıktın yine ortalığı Taurus... soru paula ya ithafen yazılmıştı sadece o cevaplasın diye değil. ama puala nın da yanıtını kabul edebilirim zira dedği gibi tutyor yani... aslında cevap yok arkadaşlar çünkü L ile başlayan ilimiz yok :) Taurus u tekrar tebrik ediyorum

Gönderi tarihi:

Teveccüh gösteriyorsunuz arkadaşlar,sağolun..

Clever mannnnn B)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.