Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2012 13 yıl Microsoft’un üstünde çok uzun süredir çalıştığı en popüler projelerinden biri olan Windows 8 ne zaman çıkacak ve tabletlerde ne zaman kullanılmaya başlanacak. Takipçilerin en çok merak ettiği konulardan biri bu. Bildiğiniz gibi Windows 8’in deneme amaçlı yayınlanmış Consumer Preview versiyonu indirme rakamlarında rekor seviyeye ulaşmış ve herkesin Windows 8’i sabırsızlıkla beklediğini kanıtlamıştı. Microsoft özellikle Nokia ile Windows 7’de önemli işler yapıyor fakat diğer rakipleri Android, IOS gibi tablet piyasasında da yer almak istiyor. Bu nedenle Windows 8 Microsoft için harika bir başlangıç olacak diyebiliriz. Tablet piyasasından uzak kalmayacağını sinyallerini veren Microsoft bu sene içinde Windows 8’i stabil hale getirip piyasaya sürmeyi planlıyor.
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 10 yıl Windows 8 alışırım zannetmiştim ama tasarımından uygulamalarına kadar her bişeysinden nefret ediyorum : (
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 10 yıl Admin Bir çok insan App - uygulama tasarımını sevmiyor ama unutmayın Windows 8.1 Windows 7 sistemini uygulayan bir uygulamaya sahip yani windows 8.1 sanki windows 7'niz varmış gibi kullanabilirsiniz.... Windows 8.1 size verdiği en farklı yapı hızı diyebiliriz...
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 10 yıl tablet ve mobil kullanıcıları için ideal olabilir ama masaüstü kullanıcıları en bela işletim sistemi bence.
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 10 yıl Admin tablet ve mobil kullanıcıları için ideal olabilir ama masaüstü kullanıcıları en bela işletim sistemi bence. Dediğim gibi eğer eski sistem görünümünü kullanmak isterseniz size onu veriyor (Wİndows 8.1). Uygulamayı yükleyin çok hoşunuza gidecek Windows 8 size eski sistemde gösterecek ama çok hızlı bir şekilde...
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 10 yıl Dediğim gibi eğer eski sistem görünümünü kullanmak isterseniz size onu veriyor (Wİndows 8.1). Uygulamayı yükleyin çok hoşunuza gidecek Windows 8 size eski sistemde gösterecek ama çok hızlı bir şekilde... teşekkürler, mutlaka deneyeceğim : )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.