Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Merhaba.Bir süredir bu siteyi izliyorum.Seviyeli bir site olduğuna inandım.Ben Emlak Gayrimenkul Danışmanıyım.27 yıldır Bostanlı'dayım.Müzikve tüm sanat dalları ile yakınen ilgileniyorum.Bir bale okulumuz var.Kızım bale öğretmeni.Burada olmaktan mutluyum.Sevgiler.

Gönderi tarihi:

Bizden de merhaba ..Hoşgeldiniz :)

Gönderi tarihi:

Hoş geldin Esen ablaaa...:hug:flowers.gif

Gönderi tarihi:

Hoş gelmişsiniz...

Ne güzel bir toprağımız dahaaa... :) Benim oğluşumda Bostanlı' da, hemen Bravo' nun üstünde. Ege ' de okuyor.

Sevgiyle...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bugün İzmir'deki 19 Mayıs kutlamaları muhteşemdi.Sn İLMİYE ÇIĞ İstanbul'da Tünel-Dolmabahçe arasıTürk Talebe Birliğinin yürüyüşüne katılacak.Gerçek bir Cumhuriyet kadını.Bu yaşında hala Atatürk'ün bize emanet ettiği laik Türkiye Cumhuriyeti için mücadele veriyor.Bizler Sn İlmiye Çığ'ı örnek almalıyız.

• 2 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.