Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl basit olacak ama bu saatte beynım durdu. biri göz yaşartır,diğerinin gözü yaşartılır
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Bir terörist ile soğan arasındaki fark nedir.. terorist zararlıdır, soğan ise yararlı
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl birinde C vitamini, dierinde ise C-4 bombası var...mı acabaaa Hayır canımıniçi bilemedin..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Ortak noktaları ne ki önce onu soyleseydin. Ortak yonlerini bilebilsem farkını cıkarırım da...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl soğanı insanlar doğrar ama insanları terörist doğrar olabilir mi???
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl * birisinden salata yapılır , diğerinden bi b... olmaz *birisini yemek için yumruk vururuz ,diğerini konuşturmak için
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl *birisini yemek için yumruk vururuz ,diğerini konuşturmak için Süpersin ya koptum gülmekten ama mantıklıda bir yorum yani..
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl Gloria sende gelecek görüyorum.. Senin deyişinle; Süpersiiiiiiiiiiiiiiiin..
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl ıkısınınde başını ezmek lazımm Ne günahı var canım zavallı soğanın..
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl Gloria sende gelecek görüyorum.. Senin deyişinle; Süpersiiiiiiiiiiiiiiiin.. o sizin superliliğiniz efendim
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl birinin kafasına vurur mideye atarsın; diğerinin ..... üne vurur kodese tıkarsın... biraz ayıp oldu ama onlar bunu hakediyo
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl Arkadaşlar aslında kesmek istemiyorum,çok güzel gidiyorsunuz.. Ama cevap geldi;gloria'nın yazdığı yanıt doğru.. Siz yine de devam edin,iyi oluyor..
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl GLORİA GERÇEKTEN MÜKEMMELSİN...HER SORUYU BİLİYORSUN. BIRAVO YANİ...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl BİR SOĞANIN BİLMEDİĞİMİZ NE MARİFETLERİ VARMIŞ BOŞUNA DEMEMİŞLER HER DERDE DEVA DİYE
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl lütfen soganlara saygılı olalım...teröristler sogan kadar degerli olamazlar...soganın yararları terörist in zararları saymakla bitmez...saygılar...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.