Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

1- Gazoz şişesini calkalayıp calkalayıp fışkırtmak

2-İstop oynarken tutulan rengi bulmak uğruna verilen savaşta sokaktan geçen insanlarin ustune atlayip 'tuttum tuttum' diye bagirmak.

3- Bisiklet sürerken elleri bırakıp akrobatik hareketler yapmak ve neticede yere yapışmak .

4-Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek.

5-Namaz kılan anneannenin uzerine cikip atcilik oynamak

6-Perdeden perdeye uçarak tarzancılık oynamak ve kopan korniş yüzünden anneden hafif yollu terlik yemek.

7-Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını görmek için aradan içeri bakmak

8-Kafayı balkon demirleri arasına sıkıştırmak.

9-Balkona gizlenip gelene geçene su tabancasıyla su püskürtmek veya nişan alıp tükürmek

10-Yoldan akan suyun önüne çerden çöpten baraj kurmak

11-Mandalinanın kabuğunu yanındaki arkadaşının yada kardeşinin yüzüne sıkmak

12-koltuk minderlerinden ev yapmak.

13- Kapı aralarına tırmanmak

Hiç aklımdan çıkmayan; abim minderlerden yatak yapar yazın o kavurucu sıcağında battaniyeyi çıkarır minderler okyanusta sandal olur minderlere yatıp battaniyeyi üzerimize örter.Bir de sakın başını ayağını çıkarma der. Köpekbalıkları bizi yemesin diye korkuturdu forgiveme.gifkahkaha.gif

Gönderi tarihi:

çocuklugumda oturdugumuz evin çevresi boş tarla bakımından zengindi,,,,haliyle çukurlar vardı ara ara...laughing.gif adananın kışı bol yağışlı olur original.gif her yagmurda her dolan çukurda 1çocuk bulabilirdiniz blush.png hiç üşümeden yüzdünü sanan minnacık akıllar islik.gif

Gönderi tarihi:

bide şey annemin sebzeliginden sogan patates çalar w00t.gif bunları en az 3evcilikte kullanmak koşuluyla evde (ki genelde tarla evimizdi) çoluk çocuğa yemek yapardık hug.gif

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bizim sokak yokuştu, inşaatlardan bulduğumuz mermer parçalarına evden gizlice aldığımız sabunları sürer,birine oturur diğerlerini de ayaklarımızın altına alıp yokuştan aşağı kayardık..bir müddet sonra da yol sabundan bir iz olarak görünürdü. Üzerinden yürüyerek kimse geçmezdi :D Hele bir de yaz yağmuru yağdımı yol köpük olurdu :D

Gönderi tarihi:

anneme en güzel tepkimi anımsadım laughing.gif istedigim eylemler olmadıgı vakit sokak ortasına oturur o an üstümde ne varsa etek şort pantolon w00t.gif kocaman 1taş bulup ezmeye yeltenirdim blush.pngkahkaha.gif

Gönderi tarihi:

bizim evin arka tarafında birkaç ağacın olduğu bir alan vardı. o ağaçlara çıkıp çıkıp düşerdik. her yerimiz yara bere olurdu ama biz inatla ağaçlara tırmanmaya çalışırdık. ne günlerdi.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

gündüz kadar gece de dışarıda oynardık :) saklambaçın tadı gece güzeldi .. Alaca alaca gölgeler, sarmaşık hışırtıları arasında korkarak saklanmak :D

Gönderi tarihi:

sabah 8 laughing.gif akşam 11w00t.gif hele o ortada sıçan yok mudur halen formumu koruyor olmama katkısının büyük olduunu düşünüyorum sleep.png

Gönderi tarihi:

Hımmm..Abidik buraya yazmamış henüz..glare.gif Gideyim ben..whistling.gif

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

burdayım

ben yazarken bu yoktu da ondan

tarihin arka odalarından çıkmış bu

siz yazmıştınız satan

• 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

siz onlarla uraşırken

ben hayal perdesi kurdum

karagöz hacivat oynatıp para kazandım dı

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

siz onlarla uraşırken

ben hayal perdesi kurdum

karagöz hacivat oynatıp para kazandım dı

Yaşın kemale erdiğine göre artık beberuhi'de oynatabilirsinsleep.png

Gönderi tarihi:

doğru amma

tamda olur da o zamanki heyecanım kalmadı

Gönderi tarihi:

O zaman tuzsuz deli bekir'i oynat..Hani var ya.."anamı kesen ben, babamı kesen ben" online2long.gif

Gönderi tarihi:

İfade tarzınızdan henüz daha tükürebileceğiniz bir yaş grubunda olduğunuz açıkça görülmektedir..

Sıkılmayınız, utanmayınız.dövünmeyiniz..Henüz kaybolmuş birşey yok happy.png

Gönderi tarihi:

Herseciğim sana bir "beğendim" attım..Kıyağımı da unutma..Her yeni gelene yapmam..

Gönderi tarihi:

et_telden-arac-yapalim_80603_azjaiqjfp.jpg

Tel araba

sapan-ayakabi_707.jpg

Sapan (ama biraz farklı yapıyorduk sanki) :)

IMG_4109.jpg

Uçurtma

2205997-topac.jpg

Topaç

yakantop131305.jpg

Yakartop

misket-nasill-yapilir.jpg

Misket

kart-16017.jpg

Kartopu

kardan-adam.jpg

Kardanadam

Metin%2BAKSOY.jpg

Ok

30770.jpg

Tahta Araba

kzeb3.jpg

Evcilik

2706892-ilk-ask.jpg

İlk aşk

Gönderi tarihi:

ben şunu yapmadım mesela bir apartmanın tüm zillerini çalıp insanları çıldırtmadım

Gönderi tarihi:

Conker'cim, bunu okuduğum an kendimi bihuş hissettim..Senin için derin kaygılara düştüm..

Umarım bu sende bütün ömr-ü hayatına yayılan deruni bir çocukluk travması yaratmamıştır..

Zira ben şu andaki çok dengeli ruhsal hayatımı, çocukken basıp kaçmış olduğum bol miktardaki zile borçluyum çok şükür sleep.png

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bunlarda iş mi oyuncaksız oyunlarımız vardı bizim

çiş yarışı gibi

• 6 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.