Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 13 yıl 1- Gazoz şişesini calkalayıp calkalayıp fışkırtmak 2-İstop oynarken tutulan rengi bulmak uğruna verilen savaşta sokaktan geçen insanlarin ustune atlayip 'tuttum tuttum' diye bagirmak. 3- Bisiklet sürerken elleri bırakıp akrobatik hareketler yapmak ve neticede yere yapışmak . 4-Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek. 5-Namaz kılan anneannenin uzerine cikip atcilik oynamak 6-Perdeden perdeye uçarak tarzancılık oynamak ve kopan korniş yüzünden anneden hafif yollu terlik yemek. 7-Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını görmek için aradan içeri bakmak 8-Kafayı balkon demirleri arasına sıkıştırmak. 9-Balkona gizlenip gelene geçene su tabancasıyla su püskürtmek veya nişan alıp tükürmek 10-Yoldan akan suyun önüne çerden çöpten baraj kurmak 11-Mandalinanın kabuğunu yanındaki arkadaşının yada kardeşinin yüzüne sıkmak 12-koltuk minderlerinden ev yapmak. 13- Kapı aralarına tırmanmak Hiç aklımdan çıkmayan; abim minderlerden yatak yapar yazın o kavurucu sıcağında battaniyeyi çıkarır minderler okyanusta sandal olur minderlere yatıp battaniyeyi üzerimize örter.Bir de sakın başını ayağını çıkarma der. Köpekbalıkları bizi yemesin diye korkuturdu
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 13 yıl çocuklugumda oturdugumuz evin çevresi boş tarla bakımından zengindi,,,,haliyle çukurlar vardı ara ara... adananın kışı bol yağışlı olur her yagmurda her dolan çukurda 1çocuk bulabilirdiniz hiç üşümeden yüzdünü sanan minnacık akıllar
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 13 yıl bide şey annemin sebzeliginden sogan patates çalar bunları en az 3evcilikte kullanmak koşuluyla evde (ki genelde tarla evimizdi) çoluk çocuğa yemek yapardık
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 13 yıl Yazar Bizim sokak yokuştu, inşaatlardan bulduğumuz mermer parçalarına evden gizlice aldığımız sabunları sürer,birine oturur diğerlerini de ayaklarımızın altına alıp yokuştan aşağı kayardık..bir müddet sonra da yol sabundan bir iz olarak görünürdü. Üzerinden yürüyerek kimse geçmezdi Hele bir de yaz yağmuru yağdımı yol köpük olurdu
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 13 yıl anneme en güzel tepkimi anımsadım istedigim eylemler olmadıgı vakit sokak ortasına oturur o an üstümde ne varsa etek şort pantolon kocaman 1taş bulup ezmeye yeltenirdim
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 13 yıl bizim evin arka tarafında birkaç ağacın olduğu bir alan vardı. o ağaçlara çıkıp çıkıp düşerdik. her yerimiz yara bere olurdu ama biz inatla ağaçlara tırmanmaya çalışırdık. ne günlerdi.
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 13 yıl Yazar gündüz kadar gece de dışarıda oynardık saklambaçın tadı gece güzeldi .. Alaca alaca gölgeler, sarmaşık hışırtıları arasında korkarak saklanmak
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 13 yıl sabah 8 akşam 11 hele o ortada sıçan yok mudur halen formumu koruyor olmama katkısının büyük olduunu düşünüyorum
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 13 yıl burdayım ben yazarken bu yoktu da ondan tarihin arka odalarından çıkmış bu siz yazmıştınız satan
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2012 13 yıl 8-Kafayı balkon demirleri arasına sıkıştırmak. Kulaklarımı kesecekler diye çok korkmuştum..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 13 yıl siz onlarla uraşırken ben hayal perdesi kurdum karagöz hacivat oynatıp para kazandım dı
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 12 yıl siz onlarla uraşırken ben hayal perdesi kurdum karagöz hacivat oynatıp para kazandım dı Yaşın kemale erdiğine göre artık beberuhi'de oynatabilirsin
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 12 yıl O zaman tuzsuz deli bekir'i oynat..Hani var ya.."anamı kesen ben, babamı kesen ben"
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 12 yıl İfade tarzınızdan henüz daha tükürebileceğiniz bir yaş grubunda olduğunuz açıkça görülmektedir.. Sıkılmayınız, utanmayınız.dövünmeyiniz..Henüz kaybolmuş birşey yok
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 12 yıl Herseciğim sana bir "beğendim" attım..Kıyağımı da unutma..Her yeni gelene yapmam..
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 12 yıl Tel araba Sapan (ama biraz farklı yapıyorduk sanki) Uçurtma Topaç Yakartop Misket Kartopu Kardanadam Ok Tahta Araba Evcilik İlk aşk
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 12 yıl ben şunu yapmadım mesela bir apartmanın tüm zillerini çalıp insanları çıldırtmadım
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2012 12 yıl Conker'cim, bunu okuduğum an kendimi bihuş hissettim..Senin için derin kaygılara düştüm.. Umarım bu sende bütün ömr-ü hayatına yayılan deruni bir çocukluk travması yaratmamıştır.. Zira ben şu andaki çok dengeli ruhsal hayatımı, çocukken basıp kaçmış olduğum bol miktardaki zile borçluyum çok şükür
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 12 yıl bunlarda iş mi oyuncaksız oyunlarımız vardı bizim çiş yarışı gibi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.