Φ omar123 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2012 Gel görki Ben eşikte durmuş kapıyı çalıyorum Her kim ki Benim sesimi duyup kapısını açarsa içeriye girer,Ona yakın olurum.. Onunla aynı sofrada otururum; ve o da benimle oturur... -Müslümanlar- Teşekkür ederim Sana Ey herşeyi yaradan Tanrı! Teşekkür ederim her sabah Yeniden Sende uyanabildiğim için... -Yahudiler- Kimseye zarar verme,herkes için dua et. İçindeki ışığın dünyada parlaması için çaba göster. Ve bayrağını göklerin yüksekliklerinde dalgalandır. -Bahailer- Tüm Evreni Seven, Göklerdeki Kuşlara Yemini Veren, Doğayı Güzel Bir Şekilde Giydiren Tanrım, Bütün Bu Yarattığın Şeyler İçin Seni Överiz. Bize Verdiğin Bu Yemekler İçin De Seni Över Ve Sana Şükrederiz. Yeryüzündeki Bütün Kullarından Gerekli Yiyecekleri Esirgeme. Amin -Hristiyanlar- 1 Alıntı
Φ webkolik Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2012 Furkan suresinde Rabbimiz bize; "Habibim, insanlara de ki, duanız olmasaydı Allah katında ne ehemmiyetiniz vardı" diyor. Evet Allah katında bizim ehemmiyetimiz, değerimiz duamız sayesindedir. Duamız yoksa bir değerimiz de yok demektir. Onun için Allah'ın bütün sevgili kulları duadan bir an bile uzak kalmamışlardır. Bizde şimdi açıp ellerimizi Allahımıza dua edelim. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.