Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2012 13 yıl sınırındayım bir hayatın kızıl bir güneş batmakta ileride göz gözü görmüyor uçurtmamın ipi kopmuş boşuna koşuyorum dalgalansın diye sınırındayım bir ölümün film şeridi gibi değilde daha dünmüş gibi aklımda öptüğüm ilk kız çocuğu biter kadehi sarhoşun tiryakinin sigarası zamansız sabah olur daha ayılmadan alkol kokarken nefesin yaklaşmaz kimse yanına sırrına akıl ermiyor ne kadar büyük bir plandı ki bu planlanan bilmiyor sınırındayım bir aşkın sevda baştan gitmiyor sarılıp yatmayınca sınırındayım bir tutsaklığın prangalar eskittim soyunda gir koynuma ben dokundukça başka bir bahar başlar teninde sınırındayım isyankarlığın adım geçse tutanaklarda hüküm giyer hafifletici sebebi yok gönüllü riyakarlığım sabah olur ayılamaz bir ayyaş ayılsada gerçeğinden gözlerinde yaş gülyüzünde gölgeler ben seni bunun için sevmedimki her yeni gün öncekinden yorgun sen gülümse gülüm ben bunuda taşırım sen gülümse gülüm ben bu hayatı böylede taşırım...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.