Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2012 13 yıl tutulamıyor zamanı hepsi birden geliyor yada hiç gelmiyor nefesim boğazımda düğüm yutkunsam olmuyor bıraksam sesim çıkmıyor dudaklarımın arasından çığlıklar birbirine karışıyor aklımın içinde hangisi daha gerçekti yaşadıklarımın şimdi yaşadığım ne kadar gerçek tahayyüller arasında sırra kadem basmak isterken yakalanıvermiş bir kız çocuğunun geleceğine hala büyüyemedim ben neyin peşindeyim bir yanım isyankar bir yanım kabullenir tüm sorumlulukları ne kadarını hakettim ben aklım fikrim gidip gelmekte bir beyaz gömleğim eksik üzerimde bir de deli doktorum doktorum deli değil aslında sancıları içindeyken zamansız bir doğumun kanayan yerlerim ağrıyor hep ikinci planda kalmış bir oyunculuk yeteneği var kanımda şöhretinin doğundayken bir rock yıldızı uçağı düşmüş kurtulan olmamış anla öyle ünlüyüm yaşasa heykeli dikilecek yaşamadı ama herkes biliyor kastın bana mı hayat? bu kadar zormuydu benle yaşamak... çok mu bekledim çok mu istedim huzurlu bir sonu büyük adam oldum belki ama hala küçük hesaplar peşinde anlık heyecanlar gölgesinde saklanıyorum aklım almıyor hala neyin kafasıydı bu bir avuç insan etrafımda merkezinde ben bu dünyanın sahi mi gerçek mi şimdi zeki müren de bizi görecekmi saflığını özledim parmak uçlarımda sihre dönüşürken yazdıklarım ben yazdıkça büyüyecek mi? içimdeki uysal çocuk yoksa küsüp herkese ben oynamıyorum deyip arkasını dönüp gidecek mi?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.