Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2012 13 yıl bu uykusuzluğun bir nedeni olmalı telesekretere bırakılan mesajlar hangi insan bilebilir ki o kapıdan çıktığında bir daha geri gelmeyeceğini... sızısı kalır içinde bir kurşun kafanan girer girmez bütün politik saçmalıklar bulanıklaşır ben bununu için mi çıkmıştım yola... karmaşasında bir ömrün sadece günü kurtarıyorsan bir nedeni olmalı uykusuzlukların yorgun yamalak üstelik kör kütük votka kokarken unut bunları bir kaç insan solarken duvarların arasında nasılda yeşeriyor çiçekler hükümlere inat baba, oğul ve kutsal ruh adına kaç sevap bir günahı siler hayatından mükafatı şaraptan nehirlermidir cennet dediğin bu dünyada boğulmuşken alkol deryasında cvennet daha ne kadar güzel olabilir? kuşanıp silahlarımı amaçsız bir savaşa girmek istiyorum mertebeler umrumda değil bir kargaşa esnasında dost kurşunuyla vurulup ölmek istiyorum ardımdan geriye bir metal madalya kalmalı eski bir bob marley şarkısıyla gömülmek istiyorum bir sunak yapılmalı mezar taşıma her ziyarete gelen bir bardak sarap sunmalı ıslandıkça toprağım şarap rengi çiçekler açmalı... inceldiği yerden kırılıyor umudun destek noktaları bir gece ansızın bırakıvermek birikenleri biri bir fotoğraf bırakmalı bolca mavi bir çift beyaz kanat çırpması ve anısı boğaz manzaralı teras katında umarsızca sevişmenin umuma açık bir gösterimin reytingi yüksek reklamı az olur olmaz yerde kesilmesin diye müstehcenliğin +18 ibaresiyle sergilenmeli bir anlamı olmalı bu uykusuzluğun sabaha uzak gecenin köründe kalburüstü manyaklıktı bizimkisi ne sen sustun gerektiğinde nede ben konuştum odaya saçılmış eşyalar ne kadar dağınık bir aşktı bizimkisi hepi topu toplasan bir iç çekiş kalır içinde votkası fazla olmus bir sodanın acısı fazla diye yaşamnaktan vazgeçiyormuşsun gibi hayatın kastın kime? açıklayabiliiyormusun sanki bu uykusuzluğu? sesim kısık fısıldayabilsem seni sevdiğimi söylerdim sen susma sen susarsan eğer uykusuz bir gece daha geçer
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.