Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Selamlique ile kahve falınız hep yanınızda!

Selamlique sayesinde artık istediğiniz zaman kahve falı bakabileceksiniz!

3_04d789ccda383c62729138227ced5dbd3_c44ef3c791f7974ed2602a1a521c5a7f.jpg

“Fala inanama falsız kalma” cümlesini duymaya oldukça alışığız. Bunun için iyi fal bakan birilerini ararız hep. İnansak da, inanmasak da bize ümit verecek ya da aklımızdaki konu hakkında bize söylecek bir iki cümleyi merak ederiz. İşte Selamlique’da buradan yola çıkarak, binlerce yıllık bir gelenek olan kahve falınıza artık istediğiniz zaman bakabilmenizi sağlıyor. Nasıl mı?

3_1e2d2cc009b5ad6fa908ab3e68fe5b187_c44ef3c791f7974ed2602a1a521c5a7f.jpg

www.selamliqueistanbul.com ve iTunes'dan indirebileceğiniz Selamlique iPad/iPhone kahve falı uygulaması sayesinde artık istediğiniz zaman falınıza bakmanız mümkün. Size lezzetli kahve seçeneklerini sunan, ardından nasıl içtiğinizi soran ve dilek tutmanızı isteyen bu uygulama daha sonra çıkan falınıza göre fincanınızı son olarak da tabağınızı yorumluyor. Üstelik istediğiniz kadar da fal bakabiliyorsunuz!

Gönderi tarihi:

Bak seeennn...

Ama ben senin baktığın falı tercih ediyorum, desem... Bu arada birlikte kahve içmeyi çook özledim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.