Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Sonunda zafer hak edenin oldu bir kez daha GALATASARAYLI olmaktan gurur duydum. Seni seviyoruz cimbom tüm taraftarına hayırlı olsun. Konuşanlar sustu şimdi sadece bizim marşlarımız çalıyor kim daha büyükmüş herkes gördü... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Sonunda zafer hak edenin oldu bir kez daha GALATASARAYLI olmaktan gurur duydum. Seni seviyoruz cimbom tüm taraftarına hayırlı olsun. Konuşanlar sustu şimdi sadece bizim marşlarımız çalıyor kim daha büyükmüş herkes gördü... biz bunun tartışmasını neden yapıyoruzzz ki.. bir tane takım vardı o da şampiyon oldu:.. hindiler hadi hepbir ağızdannn:. EN BÜYÜK GALATASARAY!!!!! Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Bu sayfayı şöle resimlerle süsleyiveriyim Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 seviyorum seniiiiiiiii Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Farkımızı herkes bilsin Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Farkımızı herkes bilsin yürü be gece yağmuru ... kardeşimsinnnn EN BÜYÜK KİMMİŞ hindiler.....ALLAHIN CİVCİVLERİ SÖYLEYİNNNN.. EZİQQQ FEBELİLERRRRR Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Bir küçücük Hindicik varmış Bu sene de şampiyon olacaklarmış mııış Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Çimler ağlamışşşşşşşşşşşşş Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Bir küçücük Hindicik varmış Bu sene de şampiyon olacaklarmış mııış hahahahahahha.... civciv kupa alcakmışşşş.... allaann eziqleriii Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Çimler ağlamışşşşşşşşşşşşş çimlermi ağlamışşş febe ağladı febeeeee.... rüştüyü zor kaldırdılar... sinirinden çimleri yiyiyoduuuu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Ablacım saat kaç ? Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Arkadaşlar dün gece ALİ SAMİ YEN DEYDİM muhteşemdi.Gelmeyenler çok şey kaçırdılar. SARIYLA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA BİR BABA HİNDİ HERKES HADDİNİ BİLDİ. Azizecim iki kupa yalan oldu.Ufak atta civcivler yesin Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Ablacım saat kaç ? 20 : 45 Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Arkadaşlar dün gece ALİ SAMİ YEN DEYDİM muhteşemdi.Gelmeyenler çok şey kaçırdılar. SARIYLA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA BİR BABA HİNDİ HERKES HADDİNİ BİLDİ. Azizecim iki kupa yalan oldu.Ufak atta civcivler yesin Sen tüm gelemeyen Cimbomluların yerine de eglenmişsindir eminiz Alıntı
Φ Scaramouche Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Sabah üniversitede dersim vardı....gittim sınıfta tek bir fenerli yok takılmak için...fanatik fenerli fatih hoca da gelmedi...baktık odasında da yok...ya hu nerde bu fenerliler forumda da yoklar...acaba hepsi kalp krizi mi geçirdi yoksa dün geceden sonra toplu intihar mı ettiler...yazık be adamlara yav acıdım şimdi.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Sabah üniversitede dersim vardı....gittim sınıfta tek bir fenerli yok takılmak için...fanatik fenerli fatih hoca da gelmedi...baktık odasında da yok...ya hu nerde bu fenerliler forumda da yoklar...acaba hepsi kalp krizi mi geçirdi yoksa dün geceden sonra toplu intihar mı ettiler...yazık be adamlara yav acıdım şimdi.... ahahahahahahahaah... haklısın yaaaa... adam gibi dalga geçemedik civcivlerle... şöle azımızın tadıyla bi yerin dibine sokamadık.. Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Valla bende bulamadım hepsi telefonlarını kapatmış.Allahtan elimde yedek fenerli mevcut nam-ı diğer eşim akşamdan beri çocuklarım ve ben epeybir kızdırdık onun kaçacak yeri yok ne yazıkki Alıntı
Φ Scaramouche Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 ahahahahahahahaah... haklısın yaaaa... adam gibi dalga geçemedik civcivlerle... şöle azımızın tadıyla bi yerin dibine sokamadık.. Şimdi kampüse fenerli avına çıkıyorum...kıyıda köşede dal üstünde saklanan bir kaç kanarya buluruz elbette...dişimizin kavuğuna sığmaz etleri ama benim için kanarya avı hep bir hobi olmuştur... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Şimdi kampüse fenerli avına çıkıyorum...kıyıda köşede dal üstünde saklanan bir kaç kanarya buluruz elbette...dişimizin kavuğuna sığmaz etleri ama benim için kanarya avı hep bir hobi olmuştur... benim yakınımda şu an bi tek müdürüm varrr.. oda sabah geldi ve hiç odasından çıkmadııı :lol: ama ben bugün tüm febelileri febeli oldukları için lanet ettiricem.... pişman olucaklar...gebe yi tuttukları güne kahredicekler.... burunlarından fitil fitil getiricemm:. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Valla bende bulamadım hepsi telefonlarını kapatmış.Allahtan elimde yedek fenerli mevcut nam-ı diğer eşim akşamdan beri çocuklarım ve ben epeybir kızdırdık onun kaçacak yeri yok ne yazıkki ama dikkat et... bi febe için karını üzmeye değmez.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Hoşuma gitti paylaşıyım dedim Alıntı
Φ Scaramouche Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Hoşuma gitti paylaşıyım dedim güzelmiş yakışır fenere.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.