Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sonunda zafer hak edenin oldu bir kez daha GALATASARAYLI olmaktan gurur duydum.

Seni seviyoruz cimbom tüm taraftarına hayırlı olsun.

Konuşanlar sustu şimdi sadece bizim marşlarımız çalıyor kim daha büyükmüş herkes gördü...

• Cevaplar 58
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Sonunda zafer hak edenin oldu bir kez daha GALATASARAYLI olmaktan gurur duydum.

Seni seviyoruz cimbom tüm taraftarına hayırlı olsun.

Konuşanlar sustu şimdi sadece bizim marşlarımız çalıyor kim daha büyükmüş herkes gördü...

biz bunun tartışmasını neden yapıyoruzzz ki.. bir tane takım vardı o da şampiyon oldu:..

hindiler hadi hepbir ağızdannn:. EN BÜYÜK GALATASARAY!!!!!

Gönderi tarihi:

Bir küçücük Hindicik varmış Bu sene de şampiyon olacaklarmış mııış :lol::lol:

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar dün gece ALİ SAMİ YEN DEYDİM muhteşemdi.Gelmeyenler çok şey kaçırdılar.

SARIYLA KIRMIZIYLA

ALNIMIZIN AKIYLA

BİR BABA HİNDİ

HERKES HADDİNİ BİLDİ.

Azizecim iki kupa yalan oldu.Ufak atta civcivler yesin :grin::grin::grin:

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar dün gece ALİ SAMİ YEN DEYDİM muhteşemdi.Gelmeyenler çok şey kaçırdılar.

SARIYLA KIRMIZIYLA

ALNIMIZIN AKIYLA

BİR BABA HİNDİ

HERKES HADDİNİ BİLDİ.

Azizecim iki kupa yalan oldu.Ufak atta civcivler yesin :grin::grin::grin:

Sen tüm gelemeyen Cimbomluların yerine de eglenmişsindir eminiz :D

Gönderi tarihi:

Sabah üniversitede dersim vardı....gittim sınıfta tek bir fenerli yok takılmak için...fanatik fenerli fatih hoca da gelmedi...baktık odasında da yok...ya hu nerde bu fenerliler :D:lol::stuart::lol: forumda da yoklar...acaba hepsi kalp krizi mi geçirdi yoksa dün geceden sonra toplu intihar mı ettiler...yazık be adamlara yav acıdım şimdi.... :D:lol::stuart::lol:

Gönderi tarihi:

Sabah üniversitede dersim vardı....gittim sınıfta tek bir fenerli yok takılmak için...fanatik fenerli fatih hoca da gelmedi...baktık odasında da yok...ya hu nerde bu fenerliler :D:lol::stuart::lol: forumda da yoklar...acaba hepsi kalp krizi mi geçirdi yoksa dün geceden sonra toplu intihar mı ettiler...yazık be adamlara yav acıdım şimdi.... :lol::stuart:

ahahahahahahahaah... haklısın yaaaa... adam gibi dalga geçemedik civcivlerle... :D

şöle azımızın tadıyla bi yerin dibine sokamadık.. :lol::stuart::P

Gönderi tarihi:

Valla bende bulamadım hepsi telefonlarını kapatmış.Allahtan elimde yedek fenerli mevcut nam-ı diğer eşim akşamdan beri çocuklarım ve ben epeybir kızdırdık onun kaçacak yeri yok ne yazıkki :D:D

Gönderi tarihi:

ahahahahahahahaah... haklısın yaaaa... adam gibi dalga geçemedik civcivlerle... :D

şöle azımızın tadıyla bi yerin dibine sokamadık.. :lol::stuart::P

Şimdi kampüse fenerli avına çıkıyorum...kıyıda köşede dal üstünde saklanan bir kaç kanarya buluruz elbette...dişimizin kavuğuna sığmaz etleri ama benim için kanarya avı hep bir hobi olmuştur... :D:stuart::D:lol:

Gönderi tarihi:

Şimdi kampüse fenerli avına çıkıyorum...kıyıda köşede dal üstünde saklanan bir kaç kanarya buluruz elbette...dişimizin kavuğuna sığmaz etleri ama benim için kanarya avı hep bir hobi olmuştur... :D:stuart::D:lol:

benim yakınımda şu an bi tek müdürüm varrr.. oda sabah geldi ve hiç odasından çıkmadııı :D:lol:

ama ben bugün tüm febelileri febeli oldukları için lanet ettiricem....

pişman olucaklar...gebe yi tuttukları güne kahredicekler.... burunlarından fitil fitil getiricemm:. :D:devil:

Gönderi tarihi:

Valla bende bulamadım hepsi telefonlarını kapatmış.Allahtan elimde yedek fenerli mevcut nam-ı diğer eşim akşamdan beri çocuklarım ve ben epeybir kızdırdık onun kaçacak yeri yok ne yazıkki :D:D

ama dikkat et... bi febe için karını üzmeye değmez.... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.