Φ blue daisy Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 onsuz asla yapamıyacağımızı bile bile ki buna aşk mı diyolar? başka birisi birden hayatımıza girer ve olan olur.. sır gibi saklarken kalbinizi.. siz napardınız? bunlar hiç yaşanmamış gibimi davranırdınız?yoksa duygularınızı bi kenara koyup..mantığınızın sınırını zorlarmıydınız? yani iki kişiye kalbinizi ayırırmıydınız?birgün kanıycak olduğunu bile bile.. Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Aşk diye bir şey yoktur. Sadece çıkar vardır. Aşk diye sandığınız o şey aslında farkında olmadığınız bir ihtiyacınızdan başka bir şey değildir. İhtiyacınız giderilince de karşınızdaki kişinin sizin için değeri bitmiş olacaktır. Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 sevgili fragged, açıkçası aşk konusunda benimde senin gibi düşündüğüm zamanlar olmadı değil...ama bu şekilde düşünürsem o zaman herşey çok tatsızlaşıyor. ben aşk konusunda umutlarım asla yitirmek istemiyorum. gerçek aşk gerçekten beklentisiz ve çıkarsızdır bence( yani öyle umuyorum) ve sevgi blue daisy, aşkın mantıkla pek işi olmaz sanırım.. tabiki bunlar benim düşüncelerim Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 İnsanlar birbirilerine karşı sadece saygı ve hoşgörü seviyesine kadar tolerans gösterirler. Tabi çıkarları da untmamak gerek. İnsanlar kendi değelerini arkadaş oldukları zamanlarda çok iyi bir şekilde ortaya koyarlar. Malesef bugüne kadar gördüğüm insanların çok çok azı bu sınırların dışına çıkmıştır. Belki de kendilerini çok iyi gizlemişlerdir. Kim bilir... Karşısındakini anlamak ve onun bakış açısından olayları değerlendirmek yani diğer bir değimle empati denilen şeyi göstermek pek çoğunun aklına gelmiyor. Sanırım bu zor bir iş olması gerek. Onlar için en iyisi kolayına kaçıp olaydan kaçmaktır. Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 bir insan için kendinden bir şekilde ödün vermek çok kolay değil.. o zaman şunu anlıyorum ki aşk cesaret işi, cesur olmadan olmuyor.. ve gerçek bir aşkta gururun, kibirin de yeri yok.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Askin mantikli bir aciklamasi var aslinda bilim adamlarina göre,ama isime gelmedigi icin redediyorum. Var oldugunu düsünmek hayati güzellestiriyor bence. en güzel ask siirlerinin, ask hikayelerinin icinde hep hüzün, aci, hicran, ve özlem var, neden aceba? Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 " acısız ve sevdasız gidilecek bir yol yok" bu sözü bir şiirde okumuştum... demek ki birbirlerinden gerçektende pek ayrılmıyorlar... hem belki insanlar için için aşk acısı çekmeyi seviyorlardır.. Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Kendimden ödün verdiğim durumlar olmasına rağmen çok az insan olumlu karşılamıştır. Çoğu da zaten korkmuştur. Sanırım kimse gerçek dostluğu bilmiyor... Alıntı
Φ blue daisy Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınızdan dolayı.. AŞK; bir betimleme ki içinde bütün garip anlaşılmaz duyguları barındıran...hissedilmemi ş duyguları tattıran,zincir misali ard arda hissedilen duygular sonucu bir varlığa duygusal biçimden hiç ayrılmamacasına bağlılık yaratan.. kendi sözcüğü gibi karmaşık olan herşeyi içeren,masum karmaşaya ben aşk diyorum! demiş can dündar.. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınızdan dolayı.. AŞK; bir betimleme ki içinde bütün garip anlaşılmaz duyguları barındıran...hissedilmemi ş duyguları tattıran,zincir misali ard arda hissedilen duygular sonucu bir varlığa duygusal biçimden hiç ayrılmamacasına bağlılık yaratan.. kendi sözcüğü gibi karmaşık olan herşeyi içeren,masum karmaşaya ben aşk diyorum! demiş can dündar.. 11573[/snapback] işte aşk bencede budur helalsana can abi Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 AŞK en tehlikeli inançtır.Aşk çok cesur olmayı gerektirir ve cesareti daima sınar,hep zorlar.Bu yüzden herkes aşık olamaz.Tehlikeye duyulan ilgi,gençlik yıllarında daha yoğundur. Kimileri her zaman tehlike içinde yaşamayı seçer ve kimileri hep genç kalır. Alıntı
Φ blue daisy Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 AŞK en tehlikeli inançtır.Aşk çok cesur olmayı gerektirir ve cesareti daima sınar,hep zorlar.Bu yüzden herkes aşık olamaz.Tehlikeye duyulan ilgi,gençlik yıllarında daha yoğundur. Kimileri her zaman tehlike içinde yaşamayı seçer ve kimileri hep genç kalır. 12565[/snapback] ve bu tehlikeli inanç gençliğimizden bizi alır,götürür.hiç birşey olmamış gibi kendi ellerimizle yüreğimizi veririz.taki bigün bunun acısını kendimizde farkettiğimiz an.ya geç olur yeniden kazanmak kendi benliğimizi yada hiç zorlanmadan akıp kendiliğinden gelir.en acısıda budur zaten.bütün cesaretimiz,genliğimizde kurduğumuz hayallerimiz sadece bize kendimizden yaşça küçüğümüze yada yaşamışlıklarınla olan küçüğümüze öğütler olarak sergilenir.adımız da "onu dinleyin o dorusunu bilir çünkü yaşamış"olarak kalır. biz hernekadar diretsekte genç kalmakta dilku dilimizden sadece "bak sakın yapma ben öyle yapmıştım ama aldandım"çıkar. artısı ise bizi yürekten dinleyenlere kalır.. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 hayatınızı sağlıklı bir şekilde devam ettirmek istiyorsanız ,mantığınızın ön planda olduğu kararlar vermenizi tavsiye ederim arkadaşlar,aşk malesef bitiyor.. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 AKIL AKIL AKIL onsuz asla baskasıda nerden sıktı Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 kalem yazarak kosar gider ama ask bahsine gelince catlar aciz kalir .. dilin tefsirigerci pek aydinlaticidir, fakat dile düsmeyen ask daha aydindir.. aski anlatmaya kalkisir da boyuna söylersem yüz kiyamet kopar gene de tamamlanmaz.. der Mevlana.. Alıntı
Φ stockholmsyndrome Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 yaşa içinden geleni bırak doğaçlama olsun aşkım ne sen bil nede başkası bırakın oda özelim olsun. yaşayalım hesabını yapmadan hiçbirşeyin bırakalım kendimizi saflığın o tertemiz duyguların kucaklarına şüphe etmiyelim aşkımızdan şüphe duymayalım karşımızdaki o melek yüzlü kadından çünkü herkes kendi hayatını yaşar sonuçta. sevsende sevmesende ben sana aşığım. seninde beni sevmen beni dünyanın en mutlu erkeği yapar sadece sevmesende problem değil ben sonuçta tutulmuşum sana. Alıntı
Φ stockholmsyndrome Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 yalnızlığını dindirmek isterken gözüne kestirdiğin sana yakışacağını düşündüğün ve ani bir heyecanla aynı dakka içinde kendini kaptırma meselesi gibi görünüyor aşk bazı gerizekalı insanların fikirlerine göre bu fikirler bide başında prof. dr. damgası olan bir inasn tarafından söyleniyorsa insan duyduğu aşktan şüphe ediyor bazen hmmmmmm bende çok saçma bu kadar basit değil!!! evet evet aşk bu kadar basit değil!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.