Φ Aries Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2012 Amaç güden Öğretmen replikleri ; 1) Kendini de evde unutsaydın. (Hafızayı güçlendirir.) 2) Sene sonunda ben de seni unutacağım. (Hesaplaşmayı öğretir.) 3) Ben Ahmet'e sordum, sen Ahmet misin? (Kimlik kaymasını önler.) 4) Komik bir şey varsa söyleyin biz de gülelim. (Kaynaştırır.) 5) Konuşmak isteyen varsa dışarı çıksın. (Yol gösterir.) 6) Gece beşik mi salladın? (Düzene sokar.) 7) Çay, kahve ister misiniz? (Konukseverlik aşılar.) 8) Sana camdan aşağı atla deseler atlayacak mısın? (Kışkırtmalara karşı korur.) 9) Herkes dersi anladı galiba; konuşmalar başladığına göre. (Durumu özetler.) Alıntı
Φ taylanzorlu Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2012 2 numaralı replik diyorum Alıntı
Φ hepnetizmir Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2013 4 numaralı replik hep başıma gelmişti Alıntı
Φ maiyagmur Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2013 1-4 seçeneklerine benim favorilerimdi.Bir de iki cumle arasi arkadaşlar diyorlardi sanirim dostlugu ve arkadaşligi aşilamakti amaç Alıntı
Φ Sevgi Karaman Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2013 1-4 benim favorimdir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.