Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 19 yıl ''A'' insanın canını yakar,ama ''Ü'' yakmaz.Nedir bunlar? 'a' ; aşktır büyük ihtimalle. ama; 'ü' için bişi sallayamıcam şimdilik
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 19 yıl ''A'' insanın canını yakar,ama ''Ü'' yakmaz.Nedir bunlar? "Ateş" insanın canını yakar ama "üzüm" yakmaz...hehehe
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl ''A'' insanın canını yakar,ama ''Ü'' yakmaz.Nedir bunlar? Ayrılık insanın canını yakar, ama ümit yakmaz. Ümitsiz yaşanmaz.
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl *sert ve yumuşak oluş farkı!... Ünsüz harf olsaydılar doğru kabul ederdim.. Kalın ve ince oldukları için pek uymuyorlar..
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl *O anlamda kullanmadım kelimeleri.. - "A"= Ucu sivridir ve batabilir! Canınızı yakar! - Ü = Baksanız a! Ne kadar yuvarlacık bi şi!..
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl *O anlamda kullanmadım kelimeleri.. - "A"= Ucu sivridir ve batabilir! Canınızı yakar! - Ü = Baksanız a! Ne kadar yuvarlacık bi şi!..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl A: acıtır çünkü örneğin dişçiye gittiğimizde doktor dişini çekmek için sana der ki "A de bakimmmmmm" doğal olarak A dersin dişin çekilir canın yanar.... Ü: Biri seni öpeceğindee dudakların aldığı şekilll Ü'dür. Ü yaparsın canın yanmazzzzz. Sadece öpülürsün. Ayrıca öpim de geçsinnnn derler ya hani bir yerin acıdığında... Oldu mu Taurusss? Cevabım doğru mu?
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl A: acıtır çünkü örneğin dişçiye gittiğimizde doktor dişini çekmek için sana der ki "A de bakimmmmmm" doğal olarak A dersin dişin çekilir canın yanar.... Ü: Biri seni öpeceğindee dudakların aldığı şekilll Ü'dür. Ü yaparsın canın yanmazzzzz. Sadece öpülürsün. Ayrıca öpim de geçsinnnn derler ya hani bir yerin acıdığında... Oldu mu Taurusss? Cevabım doğru mu? Vay be! Gerçekten doğru mantık.Cevabın doğru,tebrik ederim..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl A: acıtır çünkü örneğin dişçiye gittiğimizde doktor dişini çekmek için sana der ki "A de bakimmmmmm" doğal olarak A dersin dişin çekilir canın yanar.... Ü: Biri seni öpeceğindee dudakların aldığı şekilll Ü'dür. Ü yaparsın canın yanmazzzzz. Sadece öpülürsün. Ayrıca öpim de geçsinnnn derler ya hani bir yerin acıdığında... Oldu mu Taurusss? Cevabım doğru mu? bende tebrik ettim (bana ne oluyosa)
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl reciiii ederimmm arkadaslarrr. muck mucck muckkk çiçekleri evime gonderebilirsiniz...
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl ben her zaman uçuyorum dedim yaa; yer çekimi bana vız gelir; halt etmiş newton
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.