Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gittin Gideli Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Terim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin oldu Aktı gözüm yaşı sel oldu Yaz baharım döndü kış oldu Sen benden gittin gideli mazlum çimen of of gelde içme Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 İrem-Hayalet Sevgilim Ve tabiiki Gökhan Kırdarın bütün şarkıları özellikle yagmur ve yerine sevemem Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 GÜLÜMSE Gülümse hadi gülümse bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim hadi gülümse Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir akdeniz olur gülümse... Tut ki karnım acıktı anneme kustum Tüm şehir bana kustu... Bir kedim bile yok anlıyor musun Hadi gülümse... Sazlarım vardı ırmaklarım vardı Çakıl taşlarım vardı benim Ama sen başkasın anlıyor musun Başkasın... ..................................sevgiyle Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 yok bögürmeyiz canim... ben sahsen nihavent makamini cok severim... mesela "gizli ask bu", daha bir cok varda aklima gelmio, ben bi eski koro dosyami kurcaliim ... yaslilik zor be güzelim, artik ha diince gelmio insanin aklina her bisey bak gecenlerde aklima gelmeyen parcayi buldum "Mihrabim diyerek", sanirim buda nihavent makamindan... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Sting & Police - Every breathe you take! Every breath you take Every move you make Every bond you break Every step you take I'll be watching you Every single day Every word you say Every game you play Every night you stay I'll be watching you O can't you see You belong to me My poor heart aches With every step you take Every move you make Every vow you break Every smile you fake Every claim you stake I'll be watching you Since you've gone I been lost without a trace I dream at night I can only see your face I look around but it's you I can't replace I feel so cold and I long for your embrace I keep crying baby, baby, please O can't you see You belong to me My poor heart aches With every step you take Every move you make Every vow you break Every smile you fake Every claim you stake I'll be watching you Every move you make Every step you take I'll be watching you Aşkım seni çok seviyorum! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 namus belası düştüm maphus damlarına öğüt veren bol olur düştüm maphus damlarına öğüt veren bol olur toplasan o öğütleri burdan köye yol olur toplasan o öğütleri burdan köye yol olur ana baba bacı gardaş dar günümde el olur ana baba bacı gardaş dar günümde el olur namus belasına gardaş döktüğümüz kan bizim namus belasına gardaş döktüğümüz kan bizim hep bir hallı Turhallıyız biz bize benzeriz hep bir hallı Turhallıyız biz bize benzeriz yüz bin kere tövbe eder gene şarap içeriz yüz bin kere tövbe eder gene şarap içeriz at bizim avrat bizim silah bizim şan bizim at bizim avrat bizim silah bizim şan bizim namus belasına gardaş yatarız zından bizim namus belasına gardaş yatarız zından bizim gız geliniz suna boylum doyamadan biz bize gız geliniz suna boylum doyamadan biz bize besmeleyle yüzün açıp doyamadan biz bize besmeleyle yüzün açıp doyamadan biz bize almış kaçırmışlar seni çökertmişler ıssıza namus belasına gardaş kıydığımız can bizim namus belasına gardaş kıydığımız can bizim ağam kurban beyim kurban hallarımı eyledim ağam kurban beyim kurban hallarımı eyledim ne bir eksik ne bir fazla hepsi tamam söyledim ne bir eksik ne bir fazla hepsi tamam söyledim kır kalemi kes cezamı yaşamayı neyledim kır kalemi kes cezamı yaşamayı neyledim namus belasına gardaş verdiğimiz can bizim namus belasına gardaş verdiğimiz can bizim cem karaca Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Sting & Police - Every breathe you take! Every breath you take Every move you make Every bond you break Every step you take I'll be watching you Aşkım seni çok seviyorum! güzel parca Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Ben bir küçük kurbağayım Kuyruğu tilki tarafından koparılmış Zavallı, yalnız Bir dere kurbağasıyım Of gel prenses Gel öp beni insan olayım Sıkıldım bu yeşillerden Vrak vrak Yakamı bırak kardeşim Gel prenses geeeel Küçük kurbağa küçük kurbağa Kuyruğun nerede Kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim derede Aaaah Ben bir küçük kurbağayım Aman aman Yazık banaaaaaa Derelerde kaldım Amaaaaaaan Sinekten böcekten Onları yemekten tiksindim aman... Aaaaaaah Gel prenses Gel beni sev prenses Kurtar beni Aman aman Salih abi , Sinan abi Bütün kurbağalar hep beraber yeeeeeeeh şappi... Sinek var orda Yapıştır dili Salih abi yapıştır Bravooo... yarasın... soda açayım mı ? Küçük kurbağa minik kurbağa Kuyruğun nerede Kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim derede Küçük kurbağa zıpır kurbağa Kuyruğun nerede v Kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim derede Salih abi , Sinan abi Bütün kurbağalar Hey maşallah Yapıştır dili Sinek var orda Yapıştır dili Afiyet olsun Biz kurbağayız kardeşim ama Allah Allah Ayağıma basma abi dikkat Hey maşallah Gel prenses gel beni öp prenses... Aman Eveeeeeeeeet Vrak vrak ...bırak ulan Abi 50 bin liranız var mı şarap alacam Ata demirer Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 CANCAZIM Oturup anlat desen; söyleyecek sözüm yok Nerelerdeydin desen; varolduğum bir yer yok Bana bir haller oldu sen gittiğinden beri Soğudum bu şehirden düşünüp o günleri Canım cancazım canım acıyor Canım cancazım seni düşününce Canım cancazım içim acıyor Canım cancazım seni düşününce Yanardağlar gibi kavruluyor içimde aşkın Yanardağlar gibi patlayacak, yüreğimden gözlerine Ne olur kızma bana, ne olur unut deme Yok olmaya razıyım anla, anla senin gözlerinde Erhan GÜLERYÜZ Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Bu Kalp Seni Unutur mu? (F.Kızılok) Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu? Kader gibi istemden, bu kalp seni unutur mu? Bir hasretlik yüzün vardı, içinde bir hüzün vardı, söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu? kalbim seni unutur mu? Anlamı yok tüm sözlerin, sensiz geçen gecelerin, yaşanacak senelerin Bu kalp seni unutur mu? Bambaşka bir halin vardı, fark etmeden beni sardı, benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu? kalbim seni unutur mu? Bana aşkı veren sendin, sonra alıp giden sendin, yollarımız ayrı derdin Bu kalp seni unutur mu? Oysa düşlerim başkaydı, birdenbire yarım kaldı, yaşanacak çok şey vardı Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu? kalbim seni unutur mu? Her gün akşam yattığımda, üşüyorum yokluğunda,yaşıyorum boşluğunda Bu kalp seni unutur mu? Alıntı
Φ stockholmsyndrome Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 bu kalp seni unuturmu evet işte şarkı bu ve a beautiful mind soundtracklarından ALL LOVE CAN BE gerçekten çok güzel şarkı Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 yıldızım tilbem söyler bunu da Kalbimi saklayamam ki senden böyle deli gibi severken O kapıdan çıkışın gülüşünle seviyorum seni deyişinle Nasıl iflah olurum ben Bir daha sevemem asla derken yüreğimi aşktan çekmişken Kelimeler seninle büyülerken nasıl sevmem seni söyle Sen güneş gibi doğarken Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen Aşka aşktan başka yol mu var kollarındayken Ey masallardan gelen her hali benim padişahım Ben sana yaratıldım senin için seninle Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen Aşka aşktan başka yol mu var kollarındayken Ey masallardan gelen her hali benim padişahım Ben sana yaratıldım senin için seninle Canım canım canım Karşılıklı aşk bir destantır aşkla mevsim hep ilk bahardır Hiçbir şey aynı değil ne zamandır Leyladan mecundan beri hayat aşkı yaşamaktır Bu yaşıma gelene kadar öyle öyle günler geçirdim nerelerde Herşey tadında güzelmiş birde senin gibi birisiyle Tanışmak varmış kaderde Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen Aşka aşktan başka yol mu var kollarındayken Ey masallardan gelen her hali benim padişahım Ben sana yaratıldım senin için seninle Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen Aşka aşktan başka yol mu var kollarındayken Ey masallardan gelen her hali benim padişahım Ben sana yaratıldım senin için seninle Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen Aşka aşktan başka yol mu var kollarındayken Ey masallardan gelen her hali benim padişahım Ben sana yaratıldım senin için seninle Aşkın içinde aşk var.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Niral ÜNSAL__HAKTAN tek geçerim... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 GRUP GÜNDOĞARKEN - SEN BENİM ŞARKILARIMSIN Belki bir şarkın her sesinde Belki bir sahil meyhanesinde Belki de içtiğim sigaranın Dumanısın Bir yıldız gökte kayıp giderken Islak bir yolda yalnız yürürken Bambaşka bir şeyi düşünürken Aklımdasın Sanki hiç gitmemiş hep var gibi Bir sırrı herkesten saklar gibi Sessizce sokulup ağlar gibi Yanımdasın Beni bir şeylerden aklar gibi Koparmadan çiçek koklar gibi Hiç bozulmamış yasaklar gibi Aklımdasın Geçmiş değil bugün gibi Yaşıyorum hala seni Sen hep benim yanımdasın Gündüzümde gecemdesin Çalınmasın söylenmesin Sen benim şarkılarımsın Söz-Müzik: İlhan Şeşen Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 eğer bir masal perisi girerse rüyalarına öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti... bundan üzel aşk şarkısımı var bea Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 benim sevdiğim aşk sarkısı emel korkuyorum bıraz hatırlatıyım aşık mı oluyorum yeniden savunmasız korkuyorum ah bu başıma gelen nedir bilmiyorum ama çok korkuyorum kurtar beni tanrım için yanıyor ona tutunuyorum , kurtar beni bilrsin aşık olmak istemiyorum bide tan ın kalbime gömüyorum sarkısı cok güzel dimi şimdi kalbimimi beynimimi dinleyim anlamadım ki ben şimdi neyleyim seni çıkarıp içimden atamıyorum hayır hayır ama artık olmaz bundan böyle yerin dolmaz SENİ ÇALDIĞIN KALBİME GÖMÜYORUM Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 benim sevdiğim aşk sarkısı emel korkuyorum bıraz hatırlatıyım aşık mı oluyorum yeniden savunmasız korkuyorum ah bu başıma gelen nedir bilmiyorum ama çok korkuyorum kurtar beni tanrım için yanıyor ona tutunuyorum , kurtar beni bilrsin aşık olmak istemiyorum bide tan ın kalbime gömüyorum sarkısı cok güzel dimi şimdi kalbimimi beynimimi dinleyim anlamadım ki ben şimdi neyleyim seni çıkarıp içimden atamıyorum hayır hayır ama artık olmaz bundan böyle yerin dolmaz SENİ ÇALDIĞIN KALBİME GÖMÜYORUM #güzel parcalar .... bende favorrilerime ekledim.. özellikle tan inkini yeni dinledim, pek tarzim diil ama parca hos... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 hayalet filminde ki bir şarkı vardı neydi yaaa işte o şarkı benim aşk şarkım.kendimin ve benim bi de she diye bir şarkı var o da benim ve kendimin aşk şarkısıdır. Alıntı
Φ kerwane06 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 BİR VEDA HAVASI Vakit tamam seni terediyorum. O bütün alışkanlıklardan Ve bütün sıradanliklardan öteye, Yorumsuz bir hayati seciyorum. Doyamadim inan, Kanamadim sevgiye... Korkulu geceleri sayar gibi, Deprem gecesinde bir yıldız, Birdenbire kayar gibi; Ellerim kurtulacak ellerinden, Bir kuru dal, ağacindan Çatirdayip kopar gibi... Aşksa bitti... Gülse, hiç dermedik. Bul kendini kuytularda, hadi dal! Seninle bir bütün olabilirdik... Hoşça kal gözümün nuru, Hoşça kal... Vakit tamam!seni terk ediyorum. Bu, kırık ve incecik Bir veda havasidir. Tutuşan ellerimden Parmak uçlarına değen sicaklik, İncinen bir hayatin yarasidır... Kalacak tüm izlerin hayatimda. Gözümden bir damla yaş, Sizlayip resmine aktiğinda; Bir yer bulabilsem keşke Bir yer, seni hatirlatmayan; Kan tarlasi gelincik şafağında... Ölümse, korktun. Savaşsa, hep kaçtin... Vur kendini kuşkularda, hadi al! Sen bir suydun oysa, Sen bir ilaçtin... Hoşça kal canımın içi, Hoşça kal... ahmet kaya nın soylediği en güzel şarkıdır Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Sevda Sözleri Sor hele bir hallarımı Kırıyor yar kollarımı Bölüyor uykularımı Zalim ayrılık Uçuşur saçları yelden Zülüfü sırmadan telden Yarin oturduğu yerden Haber getirin Tutuver yarim elimden Tutuşur elim elinden Çala gönül sazlarını Bal olup damlar dilinden Sevda sözleri Yar oturmuş zülfün tarar Tenim ellerini arar Kanadım kollarım kırar Zalim ayrılık Tutuver yarim elimden Tutuşur elim elinden Çala gönül sazlarını Bal olup damlar dilinden Sevda sözleri Edip Akbayram Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Kimileri aşkı yaşamadan öldürür Kimileri o büyük aşkları söndürür Birileri hep sevenleri küstürür Onun gibi bunun gibi ben de mutsuzum Hadi dön bana dön de mutlu olalım Bırak gururu bırak da yerde kalsın Sen beni bende seni çok iyi tanıyoruz Neler neler yaşadık biz Biz biliyoruz Yanlışlarla doğrularla hep savaşıyoruz Onun gibi bunun gibi biz de mutsuzuz Onun gibi bunun gibi çok seviyoruz Onun gibi bunun gibi rol yapıyoruz Deniz Seki - Mutsuzum Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 BİR VEDA HAVASI Vakit tamam seni terediyorum. O bütün alışkanlıklardan Ve bütün sıradanliklardan öteye, Yorumsuz bir hayati seciyorum. Doyamadim inan, Kanamadim sevgiye... Korkulu geceleri sayar gibi, Deprem gecesinde bir yıldız, Birdenbire kayar gibi; Ellerim kurtulacak ellerinden, Bir kuru dal, ağacindan Çatirdayip kopar gibi... Aşksa bitti... Gülse, hiç dermedik. Bul kendini kuytularda, hadi dal! Seninle bir bütün olabilirdik... Hoşça kal gözümün nuru, Hoşça kal... Vakit tamam!seni terk ediyorum. Bu, kırık ve incecik Bir veda havasidir. Tutuşan ellerimden Parmak uçlarına değen sicaklik, İncinen bir hayatin yarasidır... Kalacak tüm izlerin hayatimda. Gözümden bir damla yaş, Sizlayip resmine aktiğinda; Bir yer bulabilsem keşke Bir yer, seni hatirlatmayan; Kan tarlasi gelincik şafağında... Ölümse, korktun. Savaşsa, hep kaçtin... Vur kendini kuşkularda, hadi al! Sen bir suydun oysa, Sen bir ilaçtin... Hoşça kal canımın içi, Hoşça kal... ahmet kaya nın soylediği en güzel şarkıdır yeni gördüm, tam benlikmis aman benim Favorim Candan Ercetin den her ask bitermis artikin..... Ask sarkilarda siirlerde güzel be yaw, gerisi hava civa... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 If you don't know me by now (Simply Red Yorumu) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Yam_ Yam, seni forumun diger bölümlerinde de görmek güzel biraz insan icine cik be yaw.... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 candan erçetin meğer Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.