Misafir güzelim Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 tuttu sadece yumurta değil,herşeyi düzenli dizerim düzenliyimdir çekirdek olsa yerdin şimdi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 tutsada tutmasada.. her havuzun dibi aynı ? Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Hayır degil tutmadı benim havuzun dibi yeşil renkli plastik kitap okumayı sefiyorsun..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 efet kitap okumayı çok sefiyoyum töbe töbee sende y leri pek sevıyosun ama ımzanda kaçırmışsın y leri Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Hayır degil tutmadı benim havuzun dibi yeşil renkli plastik kitap okumayı sefiyorsun..... tabi kide hayır yüzme bilmiyorsun Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 tutmadı bugün çok sıkıcı geçmiş Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 tutmadı fiberoptik konusunda ihtisası var Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 evet geçenlerde köpek parçalamıştıda yapana kadar canım çıktı.. uzun kavak altında yatar ve de uyumazsın Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 tabi kide hayır yüzme bilmiyorsun biliyorum ama boyumu aşan yere gidemiyorum....fobi........ resim çiziyorsun................. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 tuttu.. sevdiğim nadir şeylerden biridir bence korkularınla yüzleşmelisin, bu seni güçlü kılar... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 efet kitap okumayı çok sefiyoyum töbe töbeesende y leri pek sevıyosun ama ımzanda kaçırmışsın y leri Hımmmmm dipnot zamanı geldi çattı sanıyorum.....kişileri tanıma adına küçük takıntılaya degilde yazdıklarına,paylaştıklarına,yorumlarına baksanız!!!!ben oyunlara girmem aslında sadece degişik ifadeleyi yakalma adına kişileri tanıma adına geliyorum........sanıyorum buda bazı arkadaşları rahatsıs etmeye başladı diyede düşünmeden edemedim.........TUTUMU ACABA???? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Hımmmmm dipnot zamanı geldi çattı sanıyorum.....kişileri tanıma adına küçük takıntılaya degilde yazdıklarına,paylaştıklarına,yorumlarına baksanız!!!!ben oyunlara girmem aslında sadece degişik ifadeleyi yakalma adına kişileri tanıma adına geliyorum........sanıyorum buda bazı arkadaşları rahatsıs etmeye başladı diyede düşünmeden edemedim.........TUTUMU ACABA???? sen söyledın oyun,ve bende oyun oynuyorum..kırılacaksak aramızdaki herşey burda bitsin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Uçtu uçtu kuş uçtu.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 tutmadı pragmatik deve derisinden battaniye sektörüne herşey cok güzel Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Battaniye sektörünün güzelliğini gece üstüme örtünce anlıyorum sands Lucisiz hayat düşünemez oldun bu aralar Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 tuttu hislerin kuvvetli Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Tuttu Bazen herşeyden,herkesten uzaklaşmak yanlız kalmak istiyorsun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 tuttu yalnızlıgı başaramıyorsun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 tuttu yalnızlıgı başaramıyorsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 yoo gayet iyi başarıyorum kulakların sivri ve kepçe Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 evet halkım aynen bu tarif ettiğin tarzda varlıklar valantirler tehlikelidir... Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Egzo valantir değilde palantir olmasın o.... Eğer oysa palantirler kötü kişilerin eline geçtiği zaman tehlikeli olabilirler. Tıpkı Saruman gibi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 sen söyledın oyun,ve bende oyun oynuyorum..kırılacaksak aramızdaki herşey burda bitsin damam peki.....oyun!!!! TUTTU................ gönül almasını da biliyorsun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Egzo valantir değilde palantir olmasın o.... Eğer oysa palantirler kötü kişilerin eline geçtiği zaman tehlikeli olabilirler. Tıpkı Saruman gibi eğer benim dediğim " valantir " palantir ise, benim izlediğim lord of the rings' te, ben gandalf' ı seslendiren istemi betil' in yalancısıyım.. gerçek adına bakmadım ama sana filme tekrar bakmanı tavsiye ederim Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 damam peki.....oyun!!!! TUTTU................ gönül almasını da biliyorsun Tuttu Mısırdaki piramitlere karşı her zaman zaafın olmuştur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.