Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 17 yıl Desteklemiyorum ama istiyorum.. Her akşam olmasa da içiyoz.. Tuttu denebilir.. Senin içinde aslan sütü içiyor diyorlar...
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 17 yıl tutturamadılar o diyenler... 1 gr içse ayakta duramaz diyolar...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl he he aşağıya benim yazıcağımı tahmin ediyodun dimi yuk kıs ne giydiğim mühim değil,ben çuval bile giysem yakışır En büyük hayalin doğayla içiçe yaşamak...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl he he aşağıya benim yazıcağımı tahmin ediyodun dimi yuk kıs ne giydiğim mühim değil,ben çuval bile giysem yakışır En büyük hayalin doğayla içiçe yaşamak... Sende benim yazacağımı tahmin ediyordun demi en büyük hayalin uzakdoğuya gitmek
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl en büyük hayalim bu değil..ama gitsem fena olmaz.. ne istediğini bilmiyorsun..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl Tutmadı..Gayet iyi biliyorum ne istediğimi.. Öğlen yemeğini hala yemedin..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl Tutmadı..Solak değilim ki.. Sol gösterip sağ vururum.. Leylam'ın geldiğine sevinmişsindir şimdi sen..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl evet sivrisinekler sözkonusu olduğunda dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek istediğin birileri var
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl işte benim gökkuşağım..nasılda çözmüş ruhumu.. dağıtmayı seviyorsun..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl Ben toplamayacaksam eveeet.. ''Ne yazıyo bu deli kendi kendine'' Diyorsun..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl evet belli oluyor bu foruma neler oldu,nazar mı değdi diye düşünüyorsun
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl tutmadı,bugün enerjiğim,üçer beşer bastığım da oluyor ama iyi hatırlattın gidip biraz bade süzeyim Kurtlar Vadisindeki Güllü için çok üzgünsün,ayakta duramıyorsun
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl Seyretmem ki o diziyi.. Aa..O dizi seyredilmez mi yaw..Dedin..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl tuttmadı 1-2-3 aralıkta askeriyenin sınavına gircen tertip olcaz
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl tutmadı (cappy karısık meyve) saniyede 345 kb indirme yapabilen bir internet istiyorsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.