Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bişey değil... şu sıralar birilerine fena bozuksun...eline bi düşerse kanını emiceksin mesela... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 olabilir bilirsin dayanamam (bu arada yeni imzam nası? )l Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 olabilir bilirsin dayanamam (bu arada yeni imzam nası? )l süper.... :) tam bizlik....buna bişey diceklerini sanmıyorum artık....SLİPKNOT....heyt bee.... bana bi t-shirt anımsattı ama du bakalım çıkarcam inşallah... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 olabilir nerden sallıyon lem ne t shirt ü?? nerden çıkarıyon lem bole şeyler :D yumah seni Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 olabilir nerden sallıyon lem ne t shirt ü?? nerden çıkarıyon lem bole şeyler :D yumah seni falla bilmiyim... galipten sesler geldi...t-shirtttt t-shirtt diye....hani bi şarkı var yaa... onun gibi ürkünç sesler iştee yaa rüyalarıma girdi... yumah... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bilirim bilirim yoksam ak sakallı dede demi geldi? seni kara melek seni!!!!!! Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bilirim bilirim yoksam ak sakallı dede demi geldi? seni kara melek seni!!!!!! yuk falla ak sakalllı değildi kara bişiydi üstündeki üzerinde de işte öle imzanı andırıyodu... ondan yane... kara melekmiş....hıh... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 tmm kısma hani sen ak melek sevmessin mannak olduğundan dedim puhahahaahah aama neticede melek kelebek Alıntı
Φ sabri_2020 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 tutmadı sen kesin oyunoynamayı seversin Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 tutmadı sen kesin oyunoynamayı seversin zaten hayat bir oyun....sevmemek olmaz... hazır günlerden cumartesi, havada güzel çıkıp dolaşmak istiyo canın.... Alıntı
Φ maNEWra Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 ALTTAKİ GELEN ÜYE İÇİN BEN İKİ ŞIK SUNUYORUM VE O DOĞRU İSE TUTTU DEĞİLSE TUTMADI DİYOR. MESELA;ALTTAKİ ÜYE ÇOK DUYGUSAL.... GELEN ÜYE EĞER DUYGUSAL İSE TUTTU DİYECEK DEĞİLSE TUTMADI.... HADİ BAŞLIYORUZ Alttaki üye çikolatayı çok sever?? Alıntı
Φ wish_u_were_here Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 ALTTAKİ GELEN ÜYE İÇİN BEN İKİ ŞIK SUNUYORUM VE O DOĞRU İSE TUTTU DEĞİLSE TUTMADI DİYOR. MESELA;ALTTAKİ ÜYE ÇOK DUYGUSAL.... GELEN ÜYE EĞER DUYGUSAL İSE TUTTU DİYECEK DEĞİLSE TUTMADI.... HADİ BAŞLIYORUZ Alttaki üye çikolatayı çok sever?? Tuttu Alttaki üye çok kıskanç? Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Tutmadı. Alttaki üye uykucu. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 tutmadı Alttaki üye cok sakacı Alıntı
Φ wish_u_were_here Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 tutmadı Alttaki üye cok sakacı Tutmadı.. Alttaki üye çok agresif Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Böyle bi oyun var zaten.. Ordan devam etsek.. ? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 olur tuttu alttaki sadist Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 yuk sanmıyom olabilemez.. alttaki bıyıklı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 tutmadı.. alttaki kaçık Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 tuttu alttaki kılıbık Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 tutmadı alttaki gıcık Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 bak buda tuttu alttaki korkak Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 evet senden korkuyorum alttaki kırılgan ? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 evetv tuttu alttaki inatçı.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 kulliyen yalan (tutmadı ) altaki cok şeker Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.