Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl tuttu günde hiç okumuyorsan 1 saat kitap okursun okumalısın okumalıyız
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl tuttu,daha fazla okuyorum,tam bir kitap kurduyum acılı yemekleri seviyorsun
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl tutmadı .. sağol iştahım açıldı sanki..iki gündür mutfakta kurabiye ,börek ve kek bekliyo..azcık yiyem barii..inşallah bozulmamıştır.. canın çekti şimdi
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl Tuttu Uyku bana haram yarasa gibi oldum zaten gündüz ışığa bakamaz oldum Karnın acıktı sanki
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl aşk olsun abla ya ben beşiktaşlıyım tuttu alttaki saçların çok güzel
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl tuttu hey alttaki bugünlük izinlisin, git ne yaparsan yap... hee bu kıyağımıda unutma
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl tuttu zaten cok hastayım ama yat yat iyileşmeyince de sıkıldım acıktıgını hissediyorsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.