Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl tuttu,matematiksel güzelliklerinden dolayı.. kalbinde bir boşluk hissediyorsun
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Yok egzo doğrudurda aklımda palantir taşı diye kalmış valantiri hatırlayamadım bir an Evet piramitler hep ilgimi çekmiştir.... Seyahat imkanın olsa Kenyayı seçerdin safari misaliii
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl tuttu,matematiksel güzelliklerinden dolayı..kalbinde bir boşluk hissediyorsun Tuttu Hep kalp cerrahı olmak istemişindir
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Tuttu Mısırdaki piramitlere karşı her zaman zaafın olmuştur eneeeeee falla feci tuttu bidahada kolay kolay ayrılmas ciddiyim ya.... beni tanıyorsun......
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl tuttu(ilk yazmaya başladığımda çok uykum vardı,şimdi yok) siyah saçlısın
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Tuttu Zaten sabahlara kadar yatmıyorum bu aralar Nescafe yaptın içiyorsun
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Hayır aklıma geldi ama üşendim, bugün çok yoruldum sanırım uykum geliyor Yarın ne yapsam diye düşünüyorsun...
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Vay sandsim gelmiş tuttu tuttu sen hiç merak etmee... En son tayyarede helecan filmini izledin Bu sonduuu
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Al işte gelde cvp yaz şimdi sands canem sen get yat en iyisi Zaruret teyken bahar gelmiş kahvemi kalmamış ne galiba akşama misafir falan gelecek demek istiyon herhalde du bir bakıyım varsa veririm bi fincan
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Tuttu Ölünce beni bahçedeki dut ağacının dibine gömmek istiyon herhalde
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Vah canım deme tuttu Ne zaman olmuş cıx bak şimdi üzüldüm canem Ca ceyli cala culada cumburleyli cap cup ta gelmişmi heee
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Anlamadıgım şeyi anlamış gibi davyanmak bana has degil ya........ama tutmadı Burada olmak degil oyun oynamak hoşuna gidiyo...............
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Tuttu..............Efet ama bana usak artık!!!!!!! gece seni hüzünlendiriyo.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.