Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl tuttu sadece yumurta değil,herşeyi düzenli dizerim düzenliyimdir çekirdek olsa yerdin şimdi
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl Hayır degil tutmadı benim havuzun dibi yeşil renkli plastik kitap okumayı sefiyorsun.....
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl efet kitap okumayı çok sefiyoyum töbe töbee sende y leri pek sevıyosun ama ımzanda kaçırmışsın y leri
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl Hayır degil tutmadı benim havuzun dibi yeşil renkli plastik kitap okumayı sefiyorsun..... tabi kide hayır yüzme bilmiyorsun
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl evet geçenlerde köpek parçalamıştıda yapana kadar canım çıktı.. uzun kavak altında yatar ve de uyumazsın
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl tabi kide hayır yüzme bilmiyorsun biliyorum ama boyumu aşan yere gidemiyorum....fobi........ resim çiziyorsun.................
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl tuttu.. sevdiğim nadir şeylerden biridir bence korkularınla yüzleşmelisin, bu seni güçlü kılar...
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl efet kitap okumayı çok sefiyoyum töbe töbeesende y leri pek sevıyosun ama ımzanda kaçırmışsın y leri Hımmmmm dipnot zamanı geldi çattı sanıyorum.....kişileri tanıma adına küçük takıntılaya degilde yazdıklarına,paylaştıklarına,yorumlarına baksanız!!!!ben oyunlara girmem aslında sadece degişik ifadeleyi yakalma adına kişileri tanıma adına geliyorum........sanıyorum buda bazı arkadaşları rahatsıs etmeye başladı diyede düşünmeden edemedim.........TUTUMU ACABA????
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl Hımmmmm dipnot zamanı geldi çattı sanıyorum.....kişileri tanıma adına küçük takıntılaya degilde yazdıklarına,paylaştıklarına,yorumlarına baksanız!!!!ben oyunlara girmem aslında sadece degişik ifadeleyi yakalma adına kişileri tanıma adına geliyorum........sanıyorum buda bazı arkadaşları rahatsıs etmeye başladı diyede düşünmeden edemedim.........TUTUMU ACABA???? sen söyledın oyun,ve bende oyun oynuyorum..kırılacaksak aramızdaki herşey burda bitsin
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl tutmadı pragmatik deve derisinden battaniye sektörüne herşey cok güzel
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl Battaniye sektörünün güzelliğini gece üstüme örtünce anlıyorum sands Lucisiz hayat düşünemez oldun bu aralar
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl Tuttu Bazen herşeyden,herkesten uzaklaşmak yanlız kalmak istiyorsun
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl evet halkım aynen bu tarif ettiğin tarzda varlıklar valantirler tehlikelidir...
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl Egzo valantir değilde palantir olmasın o.... Eğer oysa palantirler kötü kişilerin eline geçtiği zaman tehlikeli olabilirler. Tıpkı Saruman gibi
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl sen söyledın oyun,ve bende oyun oynuyorum..kırılacaksak aramızdaki herşey burda bitsin damam peki.....oyun!!!! TUTTU................ gönül almasını da biliyorsun
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Egzo valantir değilde palantir olmasın o.... Eğer oysa palantirler kötü kişilerin eline geçtiği zaman tehlikeli olabilirler. Tıpkı Saruman gibi eğer benim dediğim " valantir " palantir ise, benim izlediğim lord of the rings' te, ben gandalf' ı seslendiren istemi betil' in yalancısıyım.. gerçek adına bakmadım ama sana filme tekrar bakmanı tavsiye ederim
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl damam peki.....oyun!!!! TUTTU................ gönül almasını da biliyorsun Tuttu Mısırdaki piramitlere karşı her zaman zaafın olmuştur
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.