Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl Hasta olmasam belki anneme yardım amaçlı olabilirdi eee hadi acık tuttu diyeyim Sende akşama çamaşır yıkayacaksın
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl tuttu valla ama yalnızca atacak ve asacağım küçükken keçin vardı
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl Keçiyi koyun yaparsak tutacak valla Bazen çok uzaklara gitmek yanlız kalmak istiyorsun
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl Tahmin edemeyeceğin kadar yeri geldiğinde ama Fala inanma falsızda kalma zihniyetine hakimsin
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl falı eğlencesine oku,tutarsa da tesadüf deyip geç zihniyetine hakimim güzel fal bakarsın
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl Bak o konuda kimse elime su dökemez çünki harbiden bakıyorum Ciddiyim o konuda yani
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl Bugüne kadar kime baktıysam hep tuttu Genelde desek sanırım daha uygun olur
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl Lucifer..bi ara benim fala da bakarmısın..? bana üç vakte kadar üç yolmu gözüküyor..?
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl tok karına apple pie daha iyi gider,tutmadı en sevdiğin lider Napolyon
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl Bugüne kadar kime baktıysam hep tuttu Genelde desek sanırım daha uygun olur bende fal istiyorum kısmetimde ne varmış acep çok kısasın
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl o yolda emin adımlarla ilerlediğim doğru.. kepsiz bir hiçsin..
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl her ne kadar itiraf etmek istemesem de..evet mavi kazağı Sands'a değil bana vereceksin
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl tutmadı tutturamadınız uleynn o kazağa göz koyanın oyarım gözlerini he heytt değil mi?
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 17 yıl Lucifer..bi ara benim fala da bakarmısın..? bana üç vakte kadar üç yolmu gözüküyor..? Diloş bakarım arkadaşım ne demek müsait bir ara Sen iç kahveni daha sonra çek resmini at bana msj olarak
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl Diloş bakarım arkadaşım ne demek müsait bir ara Sen iç kahveni daha sonra çek resmini at bana msj olarak Lucifer bu çok zahmetli benim için.. ben kayfemi içsem sonrada sana çıkan şekilleri tarif etsem..mümkün olur mu..? pinokyosun..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.