Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl Geçtim ama nasıl bilemem ama azda çalısmadım yani... Mutfağın darmadağın toplamadın...
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl tutmadı ben mutfağı toplamadan kesinlikle çıkmam senin şimdi kirlidir çamaşırların
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl tutmadı... aksine enerji doluyum yapıcak iş temizlicek yer arıyom çok zekisin
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl Tuttumu ki sen daha iyi bilirsin benim eve gelsen bi koşu temizliğe Gözlerin mavi
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl oldu ben balerina cif bi çırpıda gelir senin evide temizlerim tutmadı canım senin gözün mavi o zaman
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl tuttmadı (çokluk azlık neye göre kime göre x sonsuzdan gelirken mi giderken mi) Hayatta insanın karşısına sayılı fırsat çıkar ve çoğuda bunu değerlendiremez
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 17 yıl tuttu(neticede koskoca dil ne kadarını öğrenebildik değil mi) Prekazi varya prekazi ne golcüydü be
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 17 yıl tutmadı (bol ketçaplı) kaniviçe diye bir olay varmış güzel bir olaymış
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 17 yıl tuttu küçüktüm ufacıktım kanaviçeden el sanatları ödevi yapmıştım balkanlardan gelen soğuk hava gümrükte olay çıkarmış
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 17 yıl senin memuru düz ovada avlamışlar sands canım arkadaşım, değerli kardeşim bendeniz gidip Elveda Rumeli isimli diziyi izleyeceğim sizde takdir edersiniz ki, bir Rumelili olarak atalarımızı anlatan dizi bizim dizimizdir ve de çok eğlencelidir... te te öyle bakarsın ardımdan seninle oyun çok keyifliydi başka güzel bir akşamda devam ederiz inşallah selamlar
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 17 yıl tuttu ama ben dizi izlemem yazarım şöförsen bas gaza rumeliliysen vur TV ye
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl tuttu (halısaha maçından icabet ettim buraya) Havyarsız kahvaltı yapamazsın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.