Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl satanist diilim ama kedi yerine karpuz kestiğimde doğrudur cart renklerden çok hoşlanıyorsun
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl tuttu 2side limit hesaplarken sağdan veya soldan yaklaşımlarda hata yaparsın
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Nefret ederim limitlerden fazlası ile tuttu.... Yemek konusunda çok titizsin ...
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Tuttu, size ne kardeşim zavallıların hayatlarından.... Sürüngelere bayılırsın...
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl tutmadı En sevdiğin film YÜzüklerin efendisi:Frodo'nun sünnet düğünü
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl :) Tutmadı (amaçok güldüm :)) Bu sene fenerbahçe şampiyon olur diyosun
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl tuttu (ümidimiz o yönde) Micheal Jackson ölse cenazesinde yer alırım mı diyordun
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Tutmadı hemde hiç tutmadı Diyosun ben koyu metallica hayranıyım
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl tutmadı Pentagram ile metallica dövüşse kesinlikle ayırmam hatta herbirine birar tanede ben vururum diyorsun musun mu
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Yok tutmadı ayırırım ben onları Sabahları çok huysuz olursun...
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl tutmadı psikolojinin acaip derecede bozuk (tutmadı deme görünen köy gps istemez)
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl tutmadı (hayal kırıklığı) Japon yeni değer kazandıça Japonları başka bir sever oldun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.