Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl yok gelmemiş üstteki hep araya giriyoooo alttakide odur yine
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl evt yine bennnnnn araya girmicemd enereye giricemmm zeyneppp sölediğin şeye bak alttakinin de dedikodusu gelmiş
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 17 yıl tutmadı Alttaki kırmızıyı sever tuttu kleo bı ucundan da sen tut
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 17 yıl tuttu kleo bı ucundan da sen tut tuttum ama diğer ucunu bırakma..........bir daha hg ..görmedin galiba
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 17 yıl hoşbulduk kleo ,radya ıstediğin yerden tut ama kleonun burnundan tutma bişe olur yenı yaptırdı
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 17 yıl aaaa benim niye haberim yok sen biliyonda ben niye bilmiyom Alttaki çok sır
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 17 yıl iyi tutmadınız ben kaçıyom.. iyi geceler uykun geldı anlaşılan senı tutmayalım
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 17 yıl tutmadı ablacım zayıfım ben alttaki topuklu ayakkabı giyermiş hep
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 17 yıl ikiside tutmadı. Zeynep benim ayaklar 45 numero o yüzden giyemiyorum topuklu Alttaki yüzme bilmiyor
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 17 yıl tühh bende giyemiyomda bnm ayaklar 35 numara çocuk ayakkabılarından alıyom tutmadı ii yüzücüyümdür alttaki çok makyaj yapar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.