Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl tuttu güll hoşgeldin canım kumralsın radyoda ne çalıo ya ya tutarsaaa evet kumralım e gördun tabe
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl tuttu güll hoşgeldin canım kumralsın hoşbulduk canımcım... üzgünüm yine tutmadıı pazartesi sende tatile çıkıyorsonn....
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl hoşbulduk canımcım... üzgünüm yine tutmadıı pazartesi sende tatile çıkıyorsonn.... hayır tutmadı... aksine işe başlıyorum.. benim soruma cevap veriyorsun??
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl hayır tutmadı... aksine işe başlıyorum.. benim soruma cevap veriyorsun?? aaaaaa tutmadı....cevap vermicem iştee..... şaşırmadın.....
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl tutmadı...son 48 saatin sadece 6 satini uyuyarak geçirebildimm.... bayılacan şimdii...(hava sıcak ya)
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl olabiilirr her tarafını sivri sinekler yedii hayır sınek yok celıne yediii
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl hayır sınek yok celıne yediii tutmadı.... çünkü sedoş yedii...
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl tuttu üsgünsün çünkü ben gidiorum heralde gııı,o avatarın da ki bebişi de yerim seni de yaw ben bırılerını ısırmak ıstıyom
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl heralde gııı,o avatarın da ki bebişi de yerim seni de yaw ben bırılerını ısırmak ıstıyom şu an bilgisayarın karşısındasın??
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl şu an bilgisayarın karşısındasın?? tuttum sana attım yakalaaaaaaaaaaaaaa yok bilgısayar benım karşım da
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.