Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl olabilir ben rahmetliyi çook severdim..... sende severdin.... gıs nereyesun tatlım benım ha tuttu yok tutmadı kimi severdım be
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl burdayım gıı sen nerelerdesin bakem.... dün seni gloriayla çook bekledikk.......... . bilmem beni genelde cadı olarak tanımlarlar; ilk defa sen dedin sevimli diyee...... uykunu alamadın sen manidar
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl ehh işte...hava soğuk biraz ona kızdım sadece bugün yüzmeye gidecektik........... iş yerindesin ve çalışacağna bilgisayarda bana laf yetiştiriyorsun.....
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl yaptığım tek plan şu okulu atılana kadar bitirmemek.......... telefonun çaliyo koşşşş.......
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl o saat de kalkamıyorum malesf ama evet duygusallık sende ikiinci planda kalır
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl kesinlikle tuttu; aklın önüne geçebilecek hiçbir kavram yook!!! dalgınsın sanki biraz.........
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl kesinlikle tuttu , aslında hayalinde olmak istediğin şey farklıydı ?
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl tutmadı seni üzenleri şimdi görsen onlara iki çift sözün var
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl tutmadı..... (bu hafta alışverişe çıkmadık evde çay yok; kahve yapardım ama) bugün canını sıkacak bişey yaşamadın........
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl tutmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııı bugün sıcaktan bayılacak gibi oldun
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl valla olmamaya çalışıyorum ama ne mümkün...... ahh bi çay olsada içsen......
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl valla içiyorum şuan.... canın çılgınlae gibi alışveriş yapmak istedi.
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl tutmadı...(bu ay ev kırasını zor verdim ne alışverişi bea.... ) hafta 6 gün olsa 3 günüde hafta sonu olsa......
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl tutmadı(nerdeeee buraya daha yaz gelmedi; bu gidişlede gelecek gibi görünmüyo) yapılacak o kadar işin var ki;
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.