Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Eğer ben aldatılsaydım aldatıldığım için değil ama aptal yerine konduğum için felaket sinirlenirdim..yoksa dediğim gibi aldatıldığım için üzülmezdim..Madem o beni istemiyor ben onu hiç istemiyorum.. Ama beni aptal yerine koydu ya....işte onun acısı fena çıkar... işte o acıyı nasıl çıkaracan..ne yaparak, ne söyleyerek. merağımız bu? Alıntı
Φ DİDEM Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Açıkçası o biraz duruma bağlı...En uygun fırsatı kollarım artık...Bak, ben de onu aldatırım demem..Yani şahsın seviyesine inmem.. Bana ters gelir bir insanı hangi şekilde olursa olsun aldatmak.. Açıkçası sana birşey söyleyeyim mi?? En istediğim şey onu fena halde dövmek olurdu... Yaparmıyım ki acaba?? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 dövermiydin... korkulur kız senden.. tabi aldatılmaya aldatmakla tepi vermek biraz çocukca olur.. hem de etik olamaz. dövme işine gelirsek valla ii yaparsın.. allah ne versiyse vur babam vur Alıntı
Φ DİDEM Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Aslında en güzeli dürüstlük, değil mi?? Bir insanı aldatıyorsan artık ona sevgin ve en önemlisi saygın kalmamış demektir..Hatta bunu aklından bile geçirmek bunun işareti bence.. O yüzden ben isterim ki beni aldatana kadar gelsin, benimle dürüstçe konuşsun..Efendi gibi ayrılsın..Sonra ne isterse onu yapsın... Beni de yormamış olsun..Malum, döverken ne de olsa enerji harcayacağım..Yazık, günah... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 gerçekten yüzüne seni artık sevmediğini söylemesinimi tecih edersin ? çünkü bence bu insanın canını daha çok acıtmazmı ? eğer aldattığını öğrenirsen bence unutmak daha kolay olmazmı, düşünsene gözünün içine baka baka seni artık istemiyorum demek yada buna maruz kalmak zor olur bence yaaa... Alıntı
Φ DİDEM Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 gerçekten yüzüne seni artık sevmediğini söylemesinimi tecih edersin ? çünkü bence bu insanın canını daha çok acıtmazmı ? eğer aldattığını öğrenirsen bence unutmak daha kolay olmazmı, düşünsene gözünün içine baka baka seni artık istemiyorum demek yada buna maruz kalmak zor olur bence yaaa... Aslında hiç kimse istenmediğini duymak istemez tabi ki...Ama eğer sevmiyorsa ve istemiyorsa bunu bilmeyi tercih ederim..Gerçekler acı da olsa yüzleşmekten kaçmamalı ve kendini kandırmamalı insan..Bu bana korkaklık gibi geliyor..Ne kadar kaçsanda bir gün nasıl olsa gerçeklerle yüzleşmek durumundasın..Ne kadar çabuk olursa o kadar iyi... Canım acır tabi, kimin olsa acır..Ama kandırılmak canımı çok daha fazla acıtacaktır.. Yine de zor bir durum tabi, bunu kabul etmiyorum desem yalan söylemiş olurum... sevgiler.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 bencede ama böle bir durum da kimsenin kalmaması dileğimle Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 ne yalan söyleyim hiç aldatılmadım..ama aldatılsaydım. önce karşımdaki dinlerdim (bu bişeyi değistirmez tabi) daha sonra mantıklı ve ya mantıksız gerekçesine bakmaksızın açardım ağzımı yumardım gözümü, allah ne verdiyse.. bitirirdim.. İyi... Sen nedenini dinleyebiliyor muşsun... Ben iki şeyin nedenini dinlemem: 1- Sevgilim artık benden soğuduğunu, beni artık sevmediğini söylerse bunun nedenini sormam... 2- Aldattığını söylediği zaman gerekçesini dinlemem... Aldatınca, bana sadece "Seni Aldattım" Demesi yeterlidir... "Selametle!" Ceketimi alır çıkarım o an... Ben aldatmıyorsam, Aldatmayacak kadar değerli kılıyorsam sevdiğimi, O da bunu yapabilmeli... Aslında en güzeli dürüstlük, değil mi??Bir insanı aldatıyorsan artık ona sevgin ve en önemlisi saygın kalmamış demektir..Hatta bunu aklından bile geçirmek bunun işareti bence.. O yüzden ben isterim ki beni aldatana kadar gelsin, benimle dürüstçe konuşsun..Efendi gibi ayrılsın..Sonra ne isterse onu yapsın... Beni de yormamış olsun..Malum, döverken ne de olsa enerji harcayacağım..Yazık, günah... Saygılarımla... Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 ağzıma geleni sayıp arkama bakmadan giderim beni aldattığı kızıda görmek isterim değermi diye Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Aldatsın ne olacak canı çekmiş aldatmış, o mutlu olsun da yeter di mi Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 sevgilin aldatıncada böyle düşünürmüsün Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Hıım.. Malesef yaşadığım bir durum.Yani gözünüzün içine baka baka yalan söylerken ve evlilik yolunda ilerlerken sözümona, bir taraftan başka bir kadınla evli olduğunu ve aynı yatağı paylaştığını öğrenmek!!! Şahsiyet dolandırıcı çıktı ve en son karısının boşanma davasında şahitlik ettim .. Ne mi hissettim,ne mi yaptım?? Sadece bir süre ruh gibi dolaştım, bir süre öfkemle boğuştum ve ara ara rüyamda onu dövdüm.. Geriye ne kaldı, yeni ilişkimde ki güven sorunum ve sevgi soğukluğum.Çok mu önemsiz sizce, hayır, işte bu en son kalan şey çok çok kötü olanı. Ha hapiste olduğu için bi daha suratını görmedim,görsem ne yapardım??!!!inanın düşünemiyorum,bilmiyorum.. Aldatmanın gerekçesi falan yoktur.. Aldatmanın bahanesi şusu busu yoktur.. Aldatılmak, beklemediğinizi yaşamanızdır.. Ve beklenmeyeni yaşamak, iyi ise güzel bir şok, kötü ise çok yıkıcı bir sarsıntı olabilmekte.. Ha çalmışsınız,ha dolandırmışsınız,ha birini öldürmüşsünüz... Sevgiliyi aldatmak,sevgiliyi kandırmak,sevgiyi sömürmek,,bence hepsinden ağır Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 geçmiş olsun Allah kurtarmış ftoyd zararın neresinden dönsen kardır. Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2009 geçmiş olsun Allah kurtarmış ftoyd zararın neresinden dönsen kardır. Sağol Bahtsız Bedevi.. Gerçektende Allah kurtardı.. Burnumun dikine gitmesem,çok çok uyardı ama,insanız işte,hep görmezden geliyoruz işimize gelmeyeni.. Herşey ders hayatta.Ben yine de tam anlamıyla güvene teslim ediyorum dönüp dolaşıp kendimi.Güvenmeden yaşanmıyor. İşin en komik tarafı,şu an ciddi bir ilişkim var ve Allah izin verirse bu ayın bitiminde yüzükler takılacak.Diyeceksiniz bunun neresi komik,hayali kurdurulup yalan çıkan soyadını yeniden kazanmış oldum. Aynı soyadını taşıyan ve bana kurdurulan her hayali yaşatabilecek biri. Hayırlısı .Şüphesiz her işte bir hayır var.. 1 Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2009 Sağol Bahtsız Bedevi..Gerçektende Allah kurtardı.. Burnumun dikine gitmesem,çok çok uyardı ama,insanız işte,hep görmezden geliyoruz işimize gelmeyeni.. Herşey ders hayatta.Ben yine de tam anlamıyla güvene teslim ediyorum dönüp dolaşıp kendimi.Güvenmeden yaşanmıyor. İşin en komik tarafı,şu an ciddi bir ilişkim var ve Allah izin verirse bu ayın bitiminde yüzükler takılacak.Diyeceksiniz bunun neresi komik,hayali kurdurulup yalan çıkan soyadını yeniden kazanmış oldum. Aynı soyadını taşıyan ve bana kurdurulan her hayali yaşatabilecek biri. Hayırlısı .Şüphesiz her işte bir hayır var.. tesaduffe bak ayni soyadi tasiyor simdiden tebrik ederim yuzukler icin Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 tesaduffe bak ayni soyadi tasiyor simdiden tebrik ederim yuzukler icin teşekkürler Angel Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.