Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 alaturkam iyiydi. Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 hakanbaranyildirim´a: yaw cok pardon yaaa, sen soru sordun bizde cevap vermememe gafletinde bulunmusuz, ayip etmisiz harbiden de... Kavramlari tartismak cok gereksiz bence, her insan kendi kavramini kendi belirler, nasil her insan kendi dünyasini kendi yaratiosa... Ben nie sevgi emektir diorum, kendimce yanit veriim... Emek = Özveriri = Caba = Iyiniyet = Dürüstlük vb gider.. peküüüü Özveri nedir? Caba nedir? Iyiniyet nedir? Kavram üsütüne kavram, napcaz simdi? Vall seninle tartismayi cok isterdim gercekten... ama kelimelerim yetersiz kalio ve ben bu duruma uyuz oluyorum... Ama müsade edersen özel bi soru sorcam... Sen sana verilen herhangi bi cevabi kabul edermisin, yoksa soru sormak icin mi sorarsin ve netice ben zaten biliorum mu dersin... cok özür dilerim ama bende öyle bi izlenim yarattinda... yaniliosam hic cekinme hemen söle Çok agresif girmişsin...İzlenimlerin doğru değil...Tabiki verilen her cevabı kabul edecek değilim ama cevaba istinaden kendimce bir şeyler ekleyip çıkarabilirim...Ayrıca kavramlar üstünden tartışılmayacaksa ne üzerinde tartışılacak,bunu da merak ettim?Sorumda hala ısrarlıyım,EMEK ne demek? Bir insana ne kadar EMEK verebilirsiniz? Verdiğiniz EMEK'in karşılığını almak ister misiniz? Alamama durumunda ne yaparsınız? Geyik olsun diye sormadığıma emin ol,bir bakıma kendimi sınama olarak da algılanabilir? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 agresif mi girmisim kavramlar üstünde tartisilir mi sence? Bir insani seviosam o insani mutlu etmek icin emek veririm, iliskiyi saglikli bir sekilde, yani gereksiz kapris, kiskanclik, münakasa olmadan yürütmek icin özen gösteririm... hic bisey beklemem dersem yalan olur, veridigim emegin degeri bilinmesini beklerim... su an aklima gelenler böyle, sora bi ara dönerim yine buraya Bu sorularina kendince nasil cevap verirdin? Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 agresif mi girmisim kavramlar üstünde tartisilir mi sence? Bir insani seviosam o insani mutlu etmek icin emek veririm, iliskiyi saglikli bir sekilde, yani gereksiz kapris, kiskanclik, münakasa olmadan yürütmek icin özen gösteririm... hic bisey beklemem dersem yalan olur, veridigim emegin degeri bilinmesini beklerim... su an aklima gelenler böyle, sora bi ara dönerim yine buraya Bu sorularina kendince nasil cevap verirdin? Normal kafayla ben de benzer cevaplar verebilirim ama sandığın gibi olmuyor...her şeyi yaparsın amma bir bakıyorsun ki arada dağlar kadar fark oluşmuş,işte burada kafalar bulanmaya başlıyor.Verdiğin EMEK'in karşılığını beklemek karşı tarafa "karşılıksız iş yapmam" mesajı da verdiği için daha da bulanık bir durum alıyor... KAVRAMlar olmadan nasıl tartışılır onu hala anlamadım ama örneklemeler üzerinden gidilir,ama sonuç olarak yine kavramlara dönmüş oluruz. Ayrıca söylediklerin konusunda eğer iddalıysan ya çok İYİ bir ilşkin var ya da ilşkin yoksa SUÇLU KARŞI TARAF demen gerekiyor...Dön -dolaş aynı yer... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 karsilik beklemek söyle, ben sevebildigim kadar severim ki öyle yapiorum ve iliskim cok iyi... ama her insan sonucta bencildir... karsimda ki insanda beni mutlu edebilmeli ki veridigim emege degsin... yoksa hic kimse bosa kürek cekmez... ama ilk basta sevdigim kisiye ben deger verdigim icin severim, o beni sevdigi zaman deger vermem... bilmem anlatabildim mi? Bu konuda Nazim Hikmetin aska dair yazdiklari benim düsündüklerime cok güzel yansitio... Ve ben yine kavramlar üzerinde tartisilamayacagini düsünüyorum, son care sözlüge bakmak olur, ama yinede insan kendine göre yorar... veya dedigin gibi örneklerle anlatirlir... ki bende bunu yaptim zaten.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Bir insani seviosam o insani mutlu etmek icin emek veririm, iliskiyi saglikli bir sekilde, yani gereksiz kapris, kiskanclik, münakasa olmadan yürütmek icin özen gösteririm... hic bisey beklemem dersem yalan olur, veridigim emegin degeri bilinmesini beklerim... su an aklima gelenler böyle, sora bi ara dönerim yine buraya senden bir tane daha varmıdır anamı göndericem hemen Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 emek vermek sevginin gösteriliş biçimidir,bi karşılık beklendiğini anladığımda o sevgiden elimde olmadan şüphe ederim.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 hic beklentisiz severim diosun? Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 emek vermek sevginin gösteriliş biçimidir,bi karşılık beklendiğini anladığımda o sevgiden elimde olmadan şüphe ederim.. birileri hep üretecek birileri hep emek vercek karşında ki hep tüketecek yok öle yağma deliyiz ama o kadar da deil ihi ihi Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Ve ben yine kavramlar üzerinde tartisilamayacagini düsünüyorum, son care sözlüge bakmak olur, ama yinede insan kendine göre yorar... veya dedigin gibi örneklerle anlatirlir... ki bende bunu yaptim zaten.. Sen kavramlarla konuşmayı elinde TDK sözlüğü,bakıp-bakıp anlamlarına okumayı ve sonra da konuşmayı anlıyorsan -ki o anlaşılıyor- o zaman denilecek bir şey yok.Ama dersin ki ikimiz aynı kavrama farklı anlamlar yükleriz ve bu yüzden anlaşamayız ve kargaşa yaşanır dersen -ki dememiş görünüyorsun- o zaman da kavramları farklı doldurmak ne haddimize derim ya da en kötüsü ortak bir anlam buluruz ve o minval üzerinda devam ederiz:işte böyle olunca "akedemik" bir tartışma olur...muş... Güzel bir ilişki içinde olman ne hoş ama biz diğer "kalabalıklar" bu konuda pek şanslı değiliz,inanmıyorsan sağına soluna bak,olmadı LAST-DELİ EMİN'e sor... Bacanak'ım ne oldu da Adını değiştirdin,peşinde birileri mi var... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Bacanak'ım ne oldu da Adını değiştirdin,peşinde birileri mi var... doktor 3 ayın kaldı dedi istediğin gibi yaşa dedi bende takılıyorum be bacanak Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 hayat bazen insanı öyle zayıf ve zaaflı bi anında yakalıyor ki ne yapsan,ne desen bir türlü değiştiremiyorsun geçen zamanı. senin emek dediğine başkası isim bile vermiyor.senin elinden gelenin en iyisi bi bakıyorsun sunduğun kişinin vasatı... bazen yolda yürürken karşılaştığın(yani uğruna emek harcamadığın)bir anda en sewdiğin oluyor. bu nedir peki? Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 hayat bazen insanı öyle zayıf ve zaaflı bi anında yakalıyor ki ne yapsan,ne desen bir türlü değiştiremiyorsun geçen zamanı. senin emek dediğine başkası isim bile vermiyor.senin elinden gelenin en iyisi bi bakıyorsun sunduğun kişinin vasatı... bazen yolda yürürken karşılaştığın(yani uğruna emek harcamadığın)bir anda en sewdiğin oluyor. bu nedir peki? abla sen iyi değilsin ya anlayamadım yada anlatamadın anlıyacan ben bir bokk anlamdım.. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 abla sen iyi değilsin ya anlayamadım yada anlatamadın anlıyacan ben bir bokk anlamdım.. çok ayıp yaw.oysa ben senden ne kadar ümitliydim. sewgi emektir deniyor ya; aslında emek midir? onu sordum.biraz bencilce olmuyor mu sevgi emektir demek? Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 çok ayıp yaw.oysa ben senden ne kadar ümitliydim. sewgi emektir deniyor ya; aslında emek midir? onu sordum.biraz bencilce olmuyor mu sevgi emektir demek? bişey söyleyeceksen ablacım direkt aynen bu şekilde söyle ki anlayalım yoksa bu adamın kafası basmıyor son günlerde seni anlayamaz nedir o zaman sen söyle abla emek değilse şu yüreğimi kanatırcasına ağrıtan beynimin durmasına sebeb olan şey nedir sen bilirsin bu işleri anlat da bizde öğrenelim Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 bişey söyleyeceksen ablacım direkt aynen bu şekilde söyle ki anlayalım yoksa bu adamın kafası basmıyor son günlerde seni anlayamaz nedir o zaman sen söyle abla emek değilse şu yüreğimi kanatırcasına ağrıtan beynimin durmasına sebeb olan şey nedir sen bilirsin bu işleri anlat da bizde öğrenelim ya bilsem böle deli saçması şeyler yazar mıyım allaasen? hem herkesin aşkı,sevdası başkadır yahu,kendine özeldir,kendinindir.belki de bu yüzden bencildir aşk.yüreğin kanıyor,canın acıyor,çekip giden bi segvgili hadisesi mi mevcut yaoksa mesajlarına cewap mı werilmiyor? Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 ya bilsem böle deli saçması şeyler yazar mıyım allaasen? hem herkesin aşkı,sevdası başkadır yahu,kendine özeldir,kendinindir.belki de bu yüzden bencildir aşk.yüreğin kanıyor,canın acıyor,çekip giden bi segvgili hadisesi mi mevcut yaoksa mesajlarına cewap mı werilmiyor? artık selam vermiyor gerisini sen düşün ablam Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 artık selam vermiyor gerisini sen düşün ablam yapma yaw...durum vahim yani...bak işte; bu kıssadan çıkardığımız hisse sewgi emek diilmiş...olsa böyle mi olurdu?diyelim ki sen emeğini verdin bu mümtaz şahsiyete ama ya yanlış anlaşıldın(ki genelde böyle olur)ya da senin emek sandığın şeyin karşılığı bu ablanın lugatında yok... reçete: ben sezen aksunun bi şarkısı var ya onu yaz gönder derim.günde bir defa yemeklerden sonra tok karnına: SEN HİÇ FARK ETMEDEN KALP KIRMADIN MI? MERAK EDİP VİCDANINA SORMADIN MI? NE YAPTIM BEN SANA BU KADAR,NİHAYET, BEN DE BİR ANADAN DOĞMADIM MI? benim de bu reçeteyi uygulamam lazım birine ama şarkının bütün sözlerini bulamoyırum bi türlü... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 (düzenlenmiş) ben sezen aksunun bi şarkısı var ya onu yaz gönder derim.günde bir defa yemeklerden sonra tok karnına:SEN HİÇ FARK ETMEDEN KALP KIRMADIN MI? MERAK EDİP VİCDANINA SORMADIN MI? NE YAPTIM BEN SANA BU KADAR,NİHAYET, BEN DE BİR ANADAN DOĞMADIM MI? senin recete her hastalığa uygun mu ablacım ? Tarih: 19 Ekim , 2005 Düzenleyen: DeLİ eMİn Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Ve ben yine kavramlar üzerinde tartisilamayacagini düsünüyorum, son care sözlüge bakmak olur, ama yinede insan kendine göre yorar... veya dedigin gibi örneklerle anlatirlir... ki bende bunu yaptim zaten.. .Ama dersin ki ikimiz aynı kavrama farklı anlamlar yükleriz ve bu yüzden anlaşamayız ve kargaşa yaşanır dersen -ki dememiş görünüyorsun- o zaman da kavramları farklı doldurmak ne haddimize derim ya da en kötüsü ortak bir anlam buluruz ve o minval üzerinda devam ederiz:işte böyle olunca "akedemik" bir tartışma olur...muş... Güzel bir ilişki içinde olman ne hoş ama biz diğer "kalabalıklar" bu konuda pek şanslı değiliz,inanmıyorsan sağına soluna bak,olmadı LAST-DELİ EMİN'e sor... Bacanak'ım ne oldu da Adını değiştirdin,peşinde birileri mi var... sayin hakan baran arkadasim bende bunu demeye getirdim, ama daha evvel de dedigim gibi bazen kelimelerim yetersiz gelio, bu yüzden de sözlüksüz gezmem abi... diger konuya gelince, ben ideal iliskinin tarfini vermedim, kendimce iliskiler ve sevgi hakkinda görüsümü belirttim.. ben daha neyim kine baskalrina ilsiki hakkinda akil vereyim, hersey denemek, yanilmak düsmek ve kalkmaktan öte diil.. ve nazim hikmetin aska dair yazdiklarini okuduysan ne demek istedigimi daha iyi anlarsin belki... ben sevebildigim kadar sevim, zaten baska yapabilecegim ne varki, ama baktim olmuyo eyvallah derim zorla güzellik olmaz yaaa... ve bende o kalabaliklarin icindeyim sonucta... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 "Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. İki ucu keskin bıçaktır bu işin. yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen, "ama senin için sunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta.Sen aşkını doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu.Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki.... Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor. Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana. Yine içeceksin rakını balığın yanında. Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası.... Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir. yürek sesi ne bilmeyenler ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yaşadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini..." NAZIM HİKMET RAN baska bi yerden kaptim geldim, ama her yere postalanasi bi yazi zaten... umarim demek istedigim böylece anlasilir.. Sevgiler Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 "Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. İki ucu keskin bıçaktır bu işin. yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen, "ama senin için sunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta.Sen aşkını doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu.Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki.... Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor. Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana. Yine içeceksin rakını balığın yanında. Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası.... Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir. yürek sesi ne bilmeyenler ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yaşadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini..." NAZIM HİKMET RAN baska bi yerden kaptim geldim, ama her yere postalanasi bi yazi zaten... umarim demek istedigim böylece anlasilir.. Sevgiler Haddim olmayarak bu sözleri üzerime alıyorum.Hakikaten NAZIM BABA'nın söyleceklerine bir lafım yok ve olamaz da...Ondan daha tecrübeli olacak değilim ya...Ama o kadar da kolay olmuyor,onu da ekleyeyim....Sana ANNE diyebilirmiyim!.... Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 "Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. İki ucu keskin bıçaktır bu işin. yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen, "ama senin için sunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta.Sen aşkını doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu.Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki.... Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor. Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana. Yine içeceksin rakını balığın yanında. Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası.... Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir. yürek sesi ne bilmeyenler ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yaşadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini..." NAZIM HİKMET RAN baska bi yerden kaptim geldim, ama her yere postalanasi bi yazi zaten... umarim demek istedigim böylece anlasilir.. Sevgiler bu çok güzel ve dediğin gibi her yere postalanabilecek bi yazı... yüreğin acıtan şeylerden kaçamıyor insan değil mi?ıskalamak istemiyorsun onu ama inatla seni hayatının dışına itiyor elinin tersiyle... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Haddim olmayarak bu sözleri üzerime alıyorum.Hakikaten NAZIM BABA'nın söyleceklerine bir lafım yok ve olamaz da...Ondan daha tecrübeli olacak değilim ya...Ama o kadar da kolay olmuyor,onu da ekleyeyim.... Sana ANNE diyebilirmiyim!.... o kadar kolay aslinda hakan baran yildirim... zorluklari kafamizda yaratioruz hic farkinda olmadan... F.Kafkanin bir lafi var belki biliosundur... "Die Liebe ist so unproblematisch wie ein Fahrzeug. Problematisch sind nur die Lenker, die Fahrgäste und die Straße." yani dioki Ask bir otomobili kullanmak kadar basit, sorun sadece soförde, yolcularda ve yollarda... bu kendimce bi ceviri yine, umarim anlasilmistir.... Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 o kadar kolay aslinda hakan baran yildirim... zorluklari kafamizda yaratioruz hic farkinda olmadan... F.Kafkanin bir lafi var belki biliosundur... "Die Liebe ist so unproblematisch wie ein Fahrzeug. Problematisch sind nur die Lenker, die Fahrgäste und die Straße." yani dioki Ask bir otomobili kullanmak kadar basit, sorun sadece soförde, yolcularda ve yollarda... bu kendimce bi ceviri yine, umarim anlasilmistir.... Kafka'nın Almanca yazdığını bilmiyordum...ama söz hoş da, anlamak ve hele hele uygulamak zor be!Neyse, kendime HAYAT yolunda başarılar dilerim.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.