Φ ..::Tuz::Taşı::.. Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Derler ki, ölümsüzlüğe kavuşmak, hep hatırlanmak, bu dünyada bir iz bırakmak için ille "ille de bir eser". Doğru söze ne denir? Bir tek onlar hatırlanır, tarihe geçer, isim olur, yarına kalır. Peki, geri kalanlarımız ne yapacak? Yani, ömrümüz... ömrümüz kadar ise... Bir, iki kuşak eş, dost dışında kimse hatırlamayacak, mezar taşımız, o da varsa, varolursa, onca taşın arasında kaybolup gidecekse... Ne yapacağız? Bunların hepsi güzel, güzel de, "eser" yoksa, ne olacak? ben televizyon koyardım,,,, yada ikinçi hayat koyardım Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 ben FENERBAHÇE koyardım yada aşkımın adını koyardım SELİM! nasıl güzel dimi Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 hayatın adını değiştirirsen bu ***luklar da değişecek mi peki... gidişatını değiştiremedikten sonra... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Kimi zaman dipsiz bir kuyu... Kimi zaman ise kelimelerin kifayetsiz kaldığı güzellikleri barındıran bir lalezar... Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 "SALİSE VEYA SANİYE" Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.