Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Boşanma oteli


Radya

Önerilen İletiler

 

Hollanda'da boşanma oteli

 

Heartbreak Hotel çiftlere 48 saatte boşanmayı vaat ediyor.

 

 

 

hollandada_bosanma_oteli.jpg

Hollanda'da kurulu Heartbreak Hotel, tek kişilik odalarda konaklattığı evli çiftleri 48 saat içinde boşanmaya hazır hale getireceklerini vaat ediyor. Psikolog, pedagog, avukat, evlilik danışmanı, noter ve hayat koçundan oluşan bir kadro istihdam eden Heartbreak Hotel Ajansı, bu hizmet karşığında 2 bin 500 euro alıyor. Ajans sahibi Jim Helfins, "Boşanmak istemeyen tarafı ikna ederek, kavgasız ayrılmalarını sağlıyoruz" diyor

Hollanda faaliyet gösteren Heartbreak Hotel isimli ajans, toplam 2 bin 500 euro karşılığında tek kişilik odalarda konaklattığı evli çiftlere 48 saat içinde boşanmayı vaat ediyor. Ayrılmak için kendisine başvuran çiftleri Hollanda ve Belçika'da yer alan 5 yıldızlı lüks otellerde tek kişilik ayrı odalara yerleştiren Heartbreak Hotel isimli ajans, psikolog, pedagog, çocuk psikologu, avukat, emlakçı, evlilik danışmanı, noter ve hayat koçundan oluşan bir kadro istihdam ediyor. TurizmGüncel'in haberine göre, Heartbreak Hotel sadece 48 saatte çiftleri bu sıkıntıdan kurtarmayı vaat ediyor.

İsmini Rock'n Roll'un kralı Elvis Presley'in 1956 yılında tam 8 hafta boyunca Bilboard Top 100 listesinde 1 numarada kalmasını sağlayan parçasından alan Heartbreak Hotel, boşanmak isteyen çiftleri özgürlüklerine kavgasız, gürültüsüz hızlıca ulaşmalarını sağlıyor.

Süreç yıpratıcı

 

Ajansın sahibi Jim Helfins, çiftler arasında boşanma sürecinin son derece yorucu ve yıpratıcı olduğuna dikkat çekerek, boşanma dönemini kolay ve kırgınlıklara yer vermeden gerçekleştirmeyi kendilerine amaç edindiklerini ve bu nedenle otellerinde psikolog, avukat, pedagog, noter ve evlilik danışmanından oluşan bir kadro istihdam ettiklerini belirtiyor.

Helfins, "Biz ne istediğini bilen çiftlere bu hizmeti veriyoruz. Mesela çocuğun kimde kalacağına önceden karar vermiş, ya da bu anlamda ilişkide bir eğilim oluşmuş çiftleri daha kısa süre içinde boşandırıyoruz" diyor.

"Burada amaç, boşanmaya karar vermiş çiftlerin kavgasız, gürültüsüz ve medeni bir şekilde kendi yollarına gitmelerini sağlamak," diyen Jim Helfins şöyle devam ediyor: "Boşanmak isteyen bir çift neden uzun süre acı çeksin ki? Yapılması gereken şey, boşanmak istemeyen tarafı buna ikna etmek. İnsanları, 'Artık bitti' anlayışına alıştırıyoruz."

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.