Φ arman Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Akşam vakti, kaybolmaya yüz tutmuş bir güneş gibi Sessizce gidişini izledim ve bir de geride bıraktığın bizi Kimimiz sana oğlum kimimiz de derdi abim Gururum oldu taşımak benliğimde ve kimliğimde ismini... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 çözemezsiniz beni yaralayabilir ya da sendeletebilir ama tutamazsınız bir deliyi zaman onda bir bıçak hatıralar yara sussada konuşsada hayat hala yalan ve hala alçak Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Nihayete varamamanın huzursuzluğunu, resmedemedim yıllar boyunca Anlaşılamamanın hezeyanı ve hüznün gözleriyle baktım etrafıma Sıkıntım... Sanrılarımı farkedememek değil, farkettiğimi değiştirememekti Kayboluşlarım ve saklanışlarım hep aynı çizgiye denk geldi Silmek istedimsede silemedim, çünkü o çizginin önünde gidiyordu hayallerim Şimdi bir ben varım bir de ben olduğumu sandığım Ya içimdeki çelişkiler? Onlar benim imtihanım. Verebileceğim onlarca cevap varken tek bir cevap bile bulamadığım Yankılar.. Hoşçakalın! Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Kes bileğini en hassas noktasından Aksın acının kırmızı rengi Hüznün dolaştığı damarından Ve unut şimdi kurduğun mutluk hayalini Vur kafanı masalara Tut mideni için yanarken Konuş şimdi geride kalan yıkılmışa Hala onun hayaline taparken Ağır mı geldi bebeğim ? Taşımak yükünü bu ilişkinin.. Ne çabuk sıkıldın meleğim? Artık çok uzaktasın hayalimin.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 çözemezsiniz beni yaralayabilir ya da sendeletebilir ama tutamazsınız bir deliyi zaman onda bir bıçak hatıralar yara sussada konuşsada hayat hala yalan ve hala alçak süper olmuş arman eline ve yüreğine sağlık.............. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Güneşi sakladım gölgeme Ve söz verdim kendi kendime Bir tutamıyacağım sözün daha ardından Takılıp gittim körü körüne Nice şafaklar ektim umut tarlama Ve nice koridorlar açıldı gönül kapıma Tek tek yoklarken hatıralar beni Sessizce sohbet ettim gözyaşlarımla Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Duvarlar yumruklanmalı... Kırılırcasına parmaklar Öfkeyle haykırmalı Anlamasada ahmaklar.. Bir derin nefes çek hele Bir sigara yak kendine Bir bak aynada haline Bir de üzüldüğün şeye.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Dün gece yağan yağmuru seyrettim Gözlerim kısık ve elimde kadehim Ne yaptığını, nerde olduğunu düşündüm Saatler boyunca hayal ettim seni bebeğim Telefonun kapalı, ulaşmıyor kelimelerim Şaşırdım buna ve şaşkınlığım oldu hederim Uyumuya çalıştım, belki uyumuştur bedenim Bir görseydin halimi, seni dün nasıl ama nasıl özledim... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 HERŞEY ŞİİRDİR Her şey şiirdir, uğultusu rüzgarın Bir ırmağa usulcacık yağan kar Her gece okunan bir dua çocuklukta Gökyüzünde bölük bölük turnalar Her şey şiirdir, sevinç ve kader Dünyada olmak duygusu... Kıyıda, ıssız kayalarda Kendi başına ışıldayan su Her şey şiirdir, şimdi, şu anda Ak kağıt üstünde dolanan elim Karşıki avluda salınan söğüt Yandaki odada uyuyan bebeğim Her şey şiirdir, çağrısı aşkın Bahar toprağından yükselen tütsü Umut ve acı, başlayan ve biten, Yağmurun ve akıp giden hayatın türküsü Her şey şiirdir ve bir gün belki İlk aşkım, ilk göz ağrım şiir Koynunda ona yazdığım mektuplar Bir yerlerden çıkıp gelecektir... ATAOL BEHRAMOĞLU Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gürültüler var ruhumda Seslerin birbirine karıştığı... Ayakların dolandığı bir koşuşturmaca. Bir çanta tutmuşsun elinde Ve hayal kırıklığı var gözlerinde Biliyorum elinde olsaydı eğer Hiç gelmemiş olmayı dilerdin Elimde olsaydı eğer Yaşamım senin olsun isterdim.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Özlemiyormuyum sanıyorsun..? Düşünmediğimi mi düşünüyorsun? Parmaklarımı yerken bir taraftan Seni kolayca unuttuğumu mu sanıyorsun? Hangi aşk zamana yenilmedi ? Hangi şafak gün batımına dönüşmedi ? Hangi verdiğim sözü tutmadım.. Ya da sana hiç söz verdim mi? Söyle hadi.. Güvenmedin ama istedin Sevilmedim dedin ama sevdin Almadım dedin ama verdin Şimdi bitti umutlar ve nefret ettin... Öfkeni çıkar şimdi bebeğim.. Vur içime hınca hınçda öleyim Belki bu seni rahatlatır kimbilir.. Nasılsa artık sana sahip değilim.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 ben diil, sen tükettin... söz verdin mi? seni seviorum demek söz vermek diil mi? ama bunun adam gibi arkasinda durmak gerek.... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 alaturka neden buradan cevap verdin ki armanın öm si yokmu? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 alaturka neden buradan cevap verdin ki armanın öm si yokmu? siirde yazilanlar da siirsel bi dilde de olsa benim özelim.... o siir den dolayi aciktan yazdin, hem özelden yazmadigimi nerden biliosun.. nerde ne yazmam gerektigi ben cok ii biliorum, sen kendi isine bak emi ? Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 aşk olsun alat abla işinize karışmak olarak mı algıladın. bu konuda ki nacizane fikrim belki sizi pek ırgalamaz ama ilişkiler özelse üçünçü kişileri bağlamaz ve bunların buraya taşınması ücüncü kişilere dedikodu malzemesi çıkarmaktan başka birşey değil diye düşünüyorum. bir arkadaşın olarak söyleyim istedim hani abla diyorum sana ya. başka da bir derdim yoktu.. yanlış anlamayın olurmu Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 aşk olsun alat abla işinize karışmak olarak mı algıladın. bu konuda ki nacizane fikrim belki sizi pek ırgalamaz ama ilişkiler özelse üçünçü kişileri bağlamaz ve bunların buraya taşınması ücüncü kişilere dedikodu malzemesi çıkarmaktan başka birşey değil diye düşünüyorum. bir arkadaşın olarak söyleyim istedim hani abla diyorum sana ya. başka da bir derdim yoktu.. yanlış anlamayın olurmu isimize karismak olarak algilamadim MohiCan... ama firkrini belirtirken biraz ötesinide düsünseydin, siir zaten yeterince malzeme, bende istemeyerekte olsa aciktan yazmak zorunda kaldim... dedikodu yapanda kendini sorgulasin önce! ayrica Armanin sayfasini daha fazla kirletmiyelim derim.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Bu sabah telesekretirimi açtığımda İki mesaj bırakılmıştı telefonuma Dinledim ama anlıyamadım önce Sonra farkettim rüzgardı konuşan bana Sanki yalnızlığını fısıldayan Hüzündü benimle ağlayan Sanki göğsünde sıkışıpda kalan Çaresizlikti beni yıkan.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Denizi özleyenler için Gemiler geçer rüyalarımda, Allı pullu gemiler, damların üzerinden; Ben zavallı, Ben yıllardır denize hasret, "Bakar bakar ağlarım." Hatırlarım ilk görüşümü dünyayı, Bir midye kabuğunun aralığından; Suların yeşili,göklerin mavisi, Lapinaların en harelisi... Hala tuzlu akar kanım İstiridyelerin kestiği yerden. Neydi o deli gibi gidişimiz, Bembeyaz köpüklerle, açıklara! Köpükler ki fena kalpli değil, Köpükler ki dudaklara benzer; Köpükler ki insanlarla Zinaları ayıp değil. Gemiler gecer rüyalarımda, Allı pullu gemiler,damların üzerinden; Ben zavallı, Ben yıllardır denize hasret Orhan Veli Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 KIŞ VE DOLUNAY ŞİİRLERİ Küçük yerlerde daha kendine özgü kış sıkıntısı. * Bıraksam yükselecek Dolunay hızla. Bırak, kalsın biriksin tortusu içime, hızla. * Karlı tellerdeki saksağanlardan başka hiçbir yere uğramaz bu tren. * Kapattım ışığı. Seviyorsam kalbim ve dolunay ışıtır odayı. * Buz gibi ortalık saçaklardan sarkıyor soğuk. Nasıl güzel bir şeymiş şu yalnızlık Süreyya Berfe Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Şiir yok bu akşam.. Bilmem ki nereleri yakıp yıksam Sohbet eder yelkovan ve akrep Onlara mı katılsam yoksa kendimi mi yaksam .... Şarkı yok bu gece.. Şarkım hıçkırıklar olsun sessizce.. Pencerem açık ve içerde rüzgar soğuk Rüzgar mı olsam atsam mı kendimi sert zemine... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Nefret etmekte haklısın Ve umursamamakta beni Yağmurlu bir akşam vakti Geride bıraktım seni Giden sendin el sallayan ben Giden bendim yıkılan sen Giden bizdik gömülen hayallerimiz Üstü bir avuç umutsuzlukla örtülü Deyişlerimiz.. Sevişlerimiz.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Bana şir yazma dedin Kendin her gün yazdın Bana adımı anma dedin Sen şiirlerde gezdin Ben sustum oysa sana Teslim oldum zamana Belki kapanır ya da kapanmaz Çaresi olmayan bu yara Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 yazdigim hic bir seyin sana özel, sana itafen olmadigini aciklamistim oysa... bu forum benim icimi bosalttigim yer... ne iliskiler, ne üyeler beni alakadar etmio... kafama göre takildigimi söylemistim sana... ama ben ne söylediysem hep nafile... sanirim coktan gitmeliydim... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Bu sabah basin aciklamasi tpocinde yazdigim ilk iletim saka nietineydi ayrica... kimseden nefret ettigimde yok, hatalarim bana mahsus... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Sabahlar hüzne misafir, umutsuz açılır gözlerim Olağan sürüp gitmekte sensiz geçen günlerim Artık ne bir deliyim ne de bir serseri Sen kal olduğun yerde ben çeker giderim Akşamlarım yorgun, boş ve karanlık Konuşup anlaştığım bir tek kaldı yanlızlık Oh ! Olsun be Arman hakettin bunu sen Her şey için teşekkür ederim YÜREĞİNE sağlık. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.