Φ paslıhan Gönderi tarihi: 21 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2012 Arkadaşlar merhabalr.Ben photoshop üzerine eğitim almak istiyorum da hangi kuruma gideceğime karar veremiyorum bi türlü.Çoğu yerden bilişim eğitim merkezinin iyi olduğunu duydum ama sizin de önerileriniz varsa alabilir miyim ? Alıntı
Φ jackjones Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2012 kim söylemişse çok iyi demiş yazılım yazmaya kadar öğrenebilirsin bilişim eğitim merkezinde Alıntı
Φ naberyaaa Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2012 bilişim eğitim merkezi benim kursum ya . ordaki ortamı ve eğitimlerine bayıldım gerçekten cok kaliteli. derslerin hiçbirinde sıkıldıgımı hatrlamıyorum. üstelk şimdi bir de yaz kampı eklenmiş eğitimlere çok değişiş olcak gibi görünüyo.bakalm Alıntı
Φ forumkasap Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 bilgeadamın kurları eskiden çok çok iyiydi.hatta microsoft tarafından akredite verilmiş bir kurum.bilgi analitiği gibi yeni eğitimleri de göz dolduruyor yalnız asıl kadroları sanırım artık yok yada açtıkları onlarca şubeye dağıttılar.genede bir bak bilge adama hala eskisi gibi ise öneririm. Alıntı
Φ maskot87 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2016 kariyerist son derece iyi eğitim veren kurum arasında yer almaktadır. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.