Gönderi tarihi: 14 Mart , 2012 13 yıl Diktatör zıvanadan çıktı. HİTLER’İ HATIRLAYIN: Bir arkadaşım aradı ‘Kendisiyle bile uzlaşması olmayan kendisiyle kavgalı bir adamdan nasıl uzlaşma dersin’ dedi. Kendi dünyasıyla, doktoruyla, işçisiyle, akademisyeniyle kavgalı. Hayatında sevgi sözcüğü yok, kavga kavga. Kendisiyle, ülkesiyle barışık olmayan bir vaka ile karşı karşıyayız. Hitler’i hatırlayın, ben her şeyi bilirim diyenlerin insanlığa yaptıklarına bakın. Akılla bilgiyle barışmak çok mu zor? Yalanların artık yeter FOYASI ÇIKTI: 20 dakikada kanun çıkar mı? Kavga var dövüş var oylama da var. 20 dakika da yemek pişmez. Postmodern diktatör diyoruz... Bak Başbakan ben söylüyorum. “CHP şikayet edecek” diyor ya. Diktatörün foyası meydana çıktı, diktatör zıvanadan çıktı. CHP kötülüyormuş, dünyanın haberi öyle oluyormuş. Bu adamın teknolojiden de haberi yok. Ben söyleyince 10 dakika sonra dünyaya yayılabiliyor.Teknolojiden nasip almadığını görüyoruz. 32 yıl önce Kenan Evren’in geldiği noktaya geldi. İdolü Kenan Evren. Evren de diyordu ‘vay efendim dışarıda nasıl anlatırınız’. Zulüm işkence varsa bunu anlatacağız. Bütün vekillere görev veriyorum, birinci göreviniz; Post modern diktatörlüğün yalanlarını dünyaya anlatmanızdır. Bu diktatörün görevlerini anlatın ki yalanlarını baskıladığını medya üzerinden nasıl bir güç kurduğunu dünya bilsin. Bu görevinizi ihmal etmeyin. Geçen gün kalktı bir şey dedi. Güya ben ‘İsrail’de tutuklu gazeteci yok’ demişim. En kısa sürede bu sözleri söylediğimiz kanıtlayamazsan, şerefinizi haysiyetini sorgular hala getireceğim. Bir sustum, iki sustum. Yalan bir tane değil ki. İnsanda ar, haya olur. Çıkıp ispat et. Yalanların yeter artık. Kılıçdaroğlu: Diktatör zivanadan çıktı
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2012 13 yıl Sevgili Dostum Efendi,epeydir yoktun,hosgeldin diyorum. Hic kimseyi sevmeyen insandan her kötülük beklenmelidir.Aglamak insanlarin iyi oldugunu göstermez.Yalandan da aglar insanlar,bakin artislere her role giriyorlar,meslekleri o.Her rolü üstlenmek.Ancak artisle basbakanlik farklidir.Eger basbakanlarda artislige soyunursa o ülkede artik hep filimler oynanir siyaset alaninda.Iste Türkiye'de bu yasaniyor, tam 10 yildir bitmeyen fakat hep yenilenen tiyatrolar sahneleniyor. Bu basbakana,Almanya'da 3 gün sonra STEIGER AWARDS ödülü verilecek.Verecek olanlar da Almanlar.Bunun Alman hükümetiyle bir baglantisi olmasada dolayli olarak sonucta Alman siyasetinide ilgilendiriyor.Bu ödül;Demokrasi,toleranz,Avrupa Birligine katki ödülü olarak verilecek.Yani basbakan hem demokratmis,hem toleransliymis hem de Avrupa'nin gelismesinde katkisi varmis Demek ki onlar bizden daha iyi biliyorlar basbakani biz bilmiyoruz.Simdi bu ödül farkindaysak Türkiye'de hicbir yayin organinda dile getirilmedi.Bilinmedigini sanmiyorum özellikle yandas medyanin bundan haberi muhakkak vardir ama duyurmuyorlar.Nedenide bir sekilde bu ödülün verilmekten vazgecilebilecegi kuskusudur,bu nedenle erken sevinmemek icin bekliyorlar,basbakan ödülü aldigi zaman artik mansetleri hep birlikte okuyacagiz neler neler yazilacak diye. CHP'ye gelince,aslinda bu iktidarin degismesi icin mücadele veren her partiyi destekliyorum ancak muhalefette bu azmi göremiyorum,biraz yavan geliyor bana.Gevsek gevsek mesajlar,aciklamalar.Ben siyasetci degilim ama muhalefetin konusmalarina baktigimda bir agielik olmadigini anliyorum,yani iktidari yerinden ziplatcak vaay dedirtecek cinsten aciklamalar,konusmalar degil bir sürü laf salatasi gibi geliyor bana,belki yaniliyorumdur. saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.