Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 13 yıl ayılınca utanacağım sözler yazıyorum kendim hakkında hiç ayılmamalı mı? söyledikçe kendimiaştan çıkarıyorum sonsuza dek susmalı mı? korkmalı mı söylemekten yoksa inadına işemelemi cami duvarlarına çarpılmak umuduyla korkmalı mı? yoksa birşey olmamış gibi hazzına mı bırakmalı kendini büyük sözler söylüyor olmanın koca ormanda bir fidan olamadım belki ama bir fidanın canında kan oldum ben çürümüşlüğündan utanmadan avuclarımın arasına aldığımda zavallı ağrıyan başımı ne çok hayat eskittim ben kısacık ömrümde sesimin yankısı kalırmı geriye biri hatırlarmı ben gittikten sonra ya ayılınca yine utanacakmıyım geri almaya çalışırken hiç söyleyemeyeceklerimi damarlarımda hızla akan kan çıkarınca mavi pelerinini üzerinden yine aynı hızla akarmı yoksa sıradan bir hayata devam edip kaldığı yerden ciddi görünmeye çalışıp üstelik başka insanların hayatında çok mu ileri gider ben mi seçtim bunları büyük adam olmayı ben mi istedim bana mı sordu zaman öperken ilk kadını dudaklarından bir daha geri dönmek istemezmisin diye bana mı soru kaybederken soluğumu bir daha o an'ı bulmak istemezmisin diye...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.