Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 seviş benimle kahrından ağlıyorken tutuşmuş dudakların tanrım bu kadar acı niye hangi günahın diyetini ödüyor insan yakılsın diye vasiyet mi etmeli bu beden yoksa bağışlamalımı her bir işe yarar organını hangisi daha zor diye merak ediyorum bazen başka bir bedende atan kalp olmakmı gübre olmakmı yeni filizlenecek çınar ağaçlarına üşümek böyle birşey mi ne kadar örütünürsen örtün gecenin ikisinde çığlık atmakmı birisi duyar diye hadi duydu diyelim girmekmi kanına bir yosmanın tanrım beni affet çok isyankar bir kulum hep vermediklerin için seni suçladım kutlarken kendimi kazandıklarım için ben her yenilgimin sorumluluğunu sana yükledim tanrım affet beni ben senin her sınavından ikmale kaldım yetmedi kışkırttım inananları cevapsız sorular saldım akıllara hiç utanmadım bana lütfettiğini güç sanıp bir anlık mutluluğu özgürlük sandım yoruldum izninle şimdi biraz daha yazmalıyım... Alıntı
Φ @smin.@smin Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 inançsız biri olarak bu duaya amin değilde amen dersem ,inançım sorgulanır mı çok bilmiş Tanrın tarafından Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.