Gönderi tarihi: 3 Mart , 2012 13 yıl sakince oturup köşeme karmaşayı izliyorum çok mutlu olmuşlar çok üzülmüşler avuçlarından kayıp gitmiş sınırından geçmişler ama farketmemişler bir güvercinin kanat çırpmasından çıkan sesi bir dilencinin duasını bed duasını anlamamışlar hayat adil değilmiş hayat fazla adilmiş hayat adi'ymiş küsmesin kimse ama hayat sizinmiş kimse anlamamış sakince oturup köşeme ağlayanları izliyorum zırıl zırıl salya sümük küfürün bini bir para üşümüşüm hırkamı giymiş ustam ben dervişmiyim pembe bir mezarlık hayali kurup damarlarımı açıp yokluğa teslimmiyim? bu kadar insan delirmiş olamaz ustam ben deilrmişmiyim? aklım fikrim ücra köselerinde yalnızlığın ben bu kadar çaresizmiyim kimse beni anlamıyor bu kadar zencimiyim? hepsini gördüm arkamdan konuşulanları duydum beyoğlu asfaltında kırıtan ipnemiyim karnı burnunda bir ölüme gebe sussam ayıp diyorlar konuşşam ayıp anayasal düzende anarşistmiyim dağa çıksam diyorum bazen alıp elime bayrağımı ölürsem haber bültenlerinde adı geçecek teröristmiyim? oturup bir köseye talk şovları izlerken kahkahadan karnıma kramplar girerken yetmiyor bu uyuşmuşluk biraz daha alkol lazım tecavüzcüsüne tutulmuş mağdurum ben o anın hayaliyle her an kavrulurken ölü bir ozandan türküler dinliyorum insanlar geçiyor önümden bazıları çok mutlu 18 lik rus kızına hediye almaya gelmiş dedem yaşında parası var diyemi bu kadar rahat uzun bacaklarıyla reyting toplayan sanatçı müsfettesi aldığı alkışlarla daha çok mu mutlu olur? inince o sahneden kimin omzunda kurular gözlerinden akan boyaları şaklabanları izliyorum kralın soytarısı bile olamayacakken halkın palyaçosu olanları ölü bir ozan dinliyorum hayde gidelim yeter bu kadar alışveriş ben satmaktan yoruldum siz almaktan yorulmadınız...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.