Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Adem ile Havva çinli olsaydı ne olurdu?.. Alıntı
Φ hawa Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 hepimiz onun çoçukları olduğumuzdan hepimiz çinli olurduk ozmn herkes çinli olurdu adım havva ya hemen bi cevap veriyim dedim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Adem ile Havva çinli olsaydı ne olurdu?.. olmadılarda ne oldu , yine bir çok ırk var , bence herşey aynı olurdu Alıntı
Φ hawa Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 çekik gözlü olurlardı hihih Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 bu bi fıkramıydı neydi bi yerde okudum ama neresi olduğunu çıkartamıyom fıkralar bölümünde olabilirmi acaba eh şimdi cennet te olurduk çünkü elmanın yerine yılanı yerlerdi Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 eh şimdi cennet te olurduk çünkü elmanın yerine yılanı yerlerdi katılıyorum a.y.h.a.n arkadaşım. güzel cevap Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Ayhan tebrik ederim demek SABAH okuyorsun.. Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 işte bu hıncal uluç yazmıştı galiba şimdi hatırladım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.