Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Mösyö Sarkozi... En çok oyu ben aldığıma göre, memleket de benim zannetseydi... Kafasına göre çıkardığı yamuk kanunları düzelten yüksek yargıyı yamultmaya çalışsaydı... İtiraz edeni darbeci ilan edip, bitaraf olanı bertaraf etseydi... Medyasında maaşa bağladığı tiplere, yetmez ama şahane çığlıkları attırsaydı... Hukuk’u hastaya... Kendisini doktora... Referandumu reçeteye... Anayasa’yı hap’a benzetseydi... Ahali hapı yutsaydı... E hastaya çorba da lazım... “Domatesle patates birlikte olmazsa, lezzet olmaz” diyerek, hâkimleri savcıları ayrı ayrı haşlayıp, bir diş müsteşar ilave etseydi, Danıştay’ı kazıyıp, püre haline gelene kadar rendeleseydi, Yargıtay’ın saplarını ayıklayıp, sapların yerine bir baş soğan koysaydı, Sayıştay’ın çekirdeklerini çıkarıp, kaşığın tersiyle ezseydi, Anayasa Mahkemesi’ni yağlayıp, kısık ateşte pembeleşene kadar karıştırsaydı, ak’laşana kadar bolca unlayıp, üniversite öğrencilerinin cebinde yakalanan yumurtaları çırparak, terbiyesini verseydi... Biraz vefalı davranıp, kendisiyle hukuku olan arkadaşlarına sahip çıksaydı, bağımsız yargı kurumlarının tepesine kanka’sını, cankuş’unu filan oturtsaydı... Fransa’da hukukçu kalmamış gibi, en yüce mahkemenin başına ekonomist getirseydi... Yanmıştık! Allah’tan acemi... Canının istediğini mahkûm etmeden önce, hukuk’u guguk’a çevirmeyi akıl edemedi. Mersi bi nevi. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 AKP'lilerin cumhurbaskani demis ki:"Fransa'nin itibari kurtuldu! Bu aciklamaya güldüm aci aci,sanki Fransa itibarini kaybetmisti de yeniden kurtardi.Fransa'nin itibari bizim hükümetin gözünde bitmisti, Itibar derken kendi kendime acaba kimin itibari kurtuldu diye düsündüm .Vardigim sonuc Türk ulusunun yani bir avuc Ermeni yandasi,Ermeni özürcüsü yiginin degil gercek Türk ulusunun itibarinin kurtuldugunu anladim ve itibarimizi bize geri iade eden Fransiz Anayasa Komisyonu'na hayranlik duydum. Itibarimizi bir kenara atarak,Iskilipli hainin itibarini iade edenlerin aslinda Türk ulusunun itibari ile uzaktan yakindan hicbir ilgilerinin olmadigini anladim. Helikopter ihalesinden Fransa'yi dislayip Fransa'ya yeni pasaportlarin ihalesini verenler Türk ulusunun itibarini koruyamazlar. Tesekkürler Fransa. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.