Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Hoş geldin mert insan Bunu ne zaamn yazdın sen ya.. Asıl mertlik sende kardeşim saol.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 nie geldn sedatt abiii seni hiç sewmedim dedenide sewmezdim zatn Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 nie geldn sedatt abiii seni hiç sewmedim dedenide sewmezdim zatn Hadi beni anladıkta, dedemle ne alıp veremediğin var.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 aa sedatcım tekrarmı geldin sen lsite başı olmuşsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Saol Boss.. Umarım dostluğumuz hiç bitmez.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 hoş geldiniz......... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Hoşgelmişinnn.. İyi ki gelmişin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.