Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Adım Mehmet değil, Rock müzik sevmem Lasvegasa gitmedim Urduca bilmem Çin yemeği yemem Havada çivt parande atmadım Formula1 plotluğum yok Rolex marka saatim yok Rolls-Royce marka arabam olmadı Telefon kulübelerine jeton dışında hiç bir şey atmadım Romayı ben yakmadım Arka koltukları sevmem Çizgili pijamam yok Balık avlamam Dağcılı sporu yapmıyorum Anti-agingle alakam yok Hiç bir önsözü okumam Hele müellifini hiç kazımam Sonuçtan çok sebebe bakarım Ukala gülüşleri sevmem Hele gülen göbekli ve proluysa Atanı sevmem Tutanı hiç sevmem Saplantım yok Paranoyak değilim Fransız atasözü okumam Kaplumbağaların uçamayacaklarına eminim 10. gezegenin ismini dün öğrendim Dördüncü boyuta hiç geçmedim Mektuplarımda büyüklerin ellerinden öpmem Soğanı yumrukla ezmem Bıçağın misyonunu bilirim Aldatandan nefret ederim Aldanana gülerim Saydıklarım dışında ön yargım yok At gözlüğüm hiç olmadı On düşünürüm Bir konuşurum Çok ağlarım Az gülerim Şaka bir yana adım Sedat, yaşım 28, Konya Meram da bir internet kafe işletmecisiyim. Tüm forum üyelerine saygılar sevgiler sunarım... [email protected] Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 ooooooo yaptiginmi yapmadiginmi anlamdim saka deyil bu gercekte olabilir hosgeldin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 ooooooo yaptiginmi yapmadiginmi anlamdim saka deyil bu gercekte olabilir hosgeldin 11191[/snapback] Yaptıklarım da var yapmadıklarım da.. Hoşbulduk teşekkür ederim.. Alıntı
Φ ..::uslu_cocuk::.. Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 kralx özel mesajın var! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 kralx özel mesajın var! 11306[/snapback] Okudum uslu çocuk. Ama sana bir prensibimi söylüyüm. İnternet ortamında hemşerilerimle tanışmak güzel birşey fakat şimdilik bunu, gerçek ortama taşımak istemiyorum. Sygılar... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 hadi sende hos geldin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 hadi sende hos geldin 11312[/snapback] Hoşbulduk saol kardeşim.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 ABİ ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN YA TEBRİKLER...... HOŞGELDİN ARAMIZA İYİKİDE GELDİN RENK KATTIN Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 ABİ ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN YA TEBRİKLER......HOŞGELDİN ARAMIZA İYİKİDE GELDİN RENK KATTIN 11337[/snapback] O senin güzelliğin kardeşim. Sİzleri seviyorum. Saygılar... Alıntı
Φ ..::uslu_cocuk::.. Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 kralx özel mesajın var! 11306[/snapback] Okudum uslu çocuk. Ama sana bir prensibimi söylüyüm. İnternet ortamında hemşerilerimle tanışmak güzel birşey fakat şimdilik bunu, gerçek ortama taşımak istemiyorum. Sygılar... 11311[/snapback] Saygılar.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 kralx özel mesajın var! 11306[/snapback] Okudum uslu çocuk. Ama sana bir prensibimi söylüyüm. İnternet ortamında hemşerilerimle tanışmak güzel birşey fakat şimdilik bunu, gerçek ortama taşımak istemiyorum. Sygılar... 11311[/snapback] Saygılar.... 11619[/snapback] Sakın yanlış anlama değerli hemşerim. Belli bir zaman sonra tanışırız, bir araya geliriz konuşuruz. Benden de saygılar, sevgiler, hürmetler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 kralx özel mesajın var! 11306[/snapback] USLU ÇOCUK KIYMETLİ, HEMŞERİM BNİLİYORUM SENİ KIRDIM, ÖZÜR DİLERİM BİR DAHA GÖRÜŞELİM Saygılar... Alıntı
Φ ..::uslu_cocuk::.. Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 USLU ÇOCUK KIYMETLİ, HEMŞERİM BNİLİYORUM SENİ KIRDIM, ÖZÜR DİLERİM BİR DAHA GÖRÜŞELİM Saygılar... 13066[/snapback] YOK GÜZEL KARDEŞİM KIRILDIĞIM FALAN YOK, SEN CANINI SIKMA FİKİRLERİNE HER ZAMAN SAYGILIYIM BEN ZATEN 3 AY KADAR KONYADA DEĞİLİM O YÜZDEN NASİPSE DEMİŞTİM AYRICA UZUN BİR SÜRE FORUMDA OLAMAYACAĞIM O YÜZDEN SANA VE FORUMDA Kİ DİĞER ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Adım Mehmet değil, Rock müzik sevmem Lasvegasa gitmedim Urduca bilmem Çin yemeği yemem Havada çivt parande atmadım Formula1 plotluğum yok Rolex marka saatim yok Rolls-Royce marka arabam olmadı Telefon kulübelerine jeton dışında hiç bir şey atmadım Romayı ben yakmadım Arka koltukları sevmem Çizgili pijamam yok Balık avlamam Dağcılı sporu yapmıyorum Anti-agingle alakam yok Hiç bir önsözü okumam Hele müellifini hiç kazımam Sonuçtan çok sebebe bakarım Ukala gülüşleri sevmem Hele gülen göbekli ve proluysa Atanı sevmem Tutanı hiç sevmem Saplantım yok Paranoyak değilim Fransız atasözü okumam Kaplumbağaların uçamayacaklarına eminim 10. gezegenin ismini dün öğrendim Dördüncü boyuta hiç geçmedim Mektuplarımda büyüklerin ellerinden öpmem Soğanı yumrukla ezmem Bıçağın misyonunu bilirim Aldatandan nefret ederim Aldanana gülerim Saydıklarım dışında ön yargım yok At gözlüğüm hiç olmadı On düşünürüm Bir konuşurum Çok ağlarım Az gülerim Çok ilginç ve bir o kadar güzel olmuş Geç oldu ama Hoşgelmişsin Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 hoşgeldiiiin biraz geç oldu ama Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Evet baya bi geç olmuş.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 geç olsun da güç olmasın hoşgeldiin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 geç olsun da güç olmasın hoşgeldiin Demi ablacım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Evet geç olsun ama güç olmasın katılıyorum..Hoşgeldin kralx.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Katılmasan şaşardım zaten Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 adın mehmet değil evet ama ne olduğuuda biz şaşırdık artık kralx ctrldelete precise miydi bunu yazamadım Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 hoşgeldin abi tekrar Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Şaka bir yana adım Sedat, yaşım 28, Konya Meram da bir internet kafe işletmecisiyim. Tüm forum üyelerine saygılar sevgiler sunarım... Geç Oldu Biras olsun yeniden hoş geldin sedat iyiki varsın Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Hoş geldin mert insan.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Hoş geldin mert insan.. fazlasıyla mert bi insan gerçekten sedat Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.